2777
2789
عنوان

دیگه از شغل معلمی هم متنفرم

219 بازدید | 14 پست

همه رو ریختن داخل این شغل،سهمیه،نهضت و هزاران نفر الکی الکی معلم شدن و کلاس میذارن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

شما مسیر خودت برو کاری به بقیه نداشته باش 

هزاران مشاوره هم هست و وکیل 

هرکی نردبان خودش داره 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تو همه‌ی شغلا فقط عده‌ی کمی هستن که شایستگی اون شغل رو دارن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

شما معلمی؟

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

شما مسیر خودت برو کاری به بقیه نداشته باش هزاران مشاوره هم هست و وکیل هرکی نردبان خودش داره

درسته اصلا همه جا رو داغون کردن،پزشکی،معلمی،وکالت و....

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

متاسفانه تو همه‌ی شغلا فقط عده‌ی کمی هستن که شایستگی اون شغل رو دارن.

ما باید بخونیم به زحمت آیا قبول بشیم یا رد خیلیا الکی رفتن داخل واقعا آدم دلش میگیره 

تو آموزش و پرورش این مورد بیشتر از بقیه سازمان ها دیده میشه، باعث تاسفه

اصلا آپ داغونه ،اگه بچه های الانو ببینی چقد بیسوادن 

شما معلمی؟

نه دارم میخوام اما دلم نمیخواد دیگه،ولی نمیدونم دمباال چی برم

نه دارم میخوام اما دلم نمیخواد دیگه،ولی نمیدونم دمباال چی برم

رشته ت چیه عزیزم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

من خودم معلمم سال ۹۲ رفتم دانشگاه ریاضی فیزیک بودم رتبه مم خوب بود 

سال اول دبیرستان ی دختری هم کلاسم بود مردود شده بود و سال اول دبیرستان را دوبار خوند

سهمیه داشتن 

نمیدونم چه رسته ای و چه دانشگاهی خوند 

حالا گفت استخدامی قبول شدخ 

یعنی الان هم من معلمم هم اون 

من شاگرد اول بودم اون مردود شده بودمن چقدر سختی کشیدم تو دانشگاه به خاطر درس هایی ک دوست نداشتم بخون اون با ی ازمون و سهمیه راحت 

تازه من مناطق محروم رفتم اون از اول شهر خودمون 

ادم خنده اش مبگیره😃😃😃😃😃

من خودم معلمم سال ۹۲ رفتم دانشگاه ریاضی فیزیک بودم رتبه مم خوب بود سال اول دبیرستان ی دختری هم کلاسم ...

میدونم اینا پله موفقیت رو با آسانسور طی میکنن😂واقعا آدم حرصش میگیره کلا همه جا داغونه داغون ،اون از علوم پزشکیمون این از آموزش وپرورشمون،یه طرفم رشته حقوق و افزایش ظرفیت و این مسخره بازیا