2777
2789

واقعا کار دنیا برعکسخ

تو اروپا وقتی خونه جدید بری یا بخری باید دوستاتو مهمونی بدی یا همون شیرینی دادن خودمون

اینجا طرف برای خودش خونه خریده اونوقت جایزه خونه خریدنش رو ما باید بدیم کادو بدیم

برای راحتی خودت خونه خریدی برای ما که نخریدی😐

خیلی خرج نکن چکار داری اون خواهرت چقدر داده بسته ب توانت بده شاید یارو خواست سالی چند بار خونه عوض ک ...

ممکنه تو ذهنش مقایسه پیش بیاد سر همون میگم حالا جند خوبع ب نظرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کار دنیا برعکسختو اروپا وقتی خونه جدید بری یا بخری باید دوستاتو مهمونی بدی یا همون شیرینی دادن ...

این رسم فلسفه پشتش اینه که این پولا جمع بشه قرضای خونشو بده . حالا نمیدونم  خوبه یا نه

هر چقدر در توانتهولی میدونی موقعی که آدم خونه میخره خیلی بی پول میشه اگر میتونی بیشتر بده خواهرته را ...

چه زیاد 

خوبه واقعا 

آخه همسر من همیشه مخالف این چیزاست منم به شک میندازه. تازه همینم از پول خودم و یواشکی میخوام بدم

واقعا کار دنیا برعکسختو اروپا وقتی خونه جدید بری یا بخری باید دوستاتو مهمونی بدی یا همون شیرینی دادن ...

یعنی دست خالی میرن؟؟ هدیه ای چیزی نمیبرن ؟؟

بعدش هر جایی رسوماتی داره 

اروپا چه ربطی به ما داره

چه زیاد خوبه واقعا آخه همسر من همیشه مخالف این چیزاست منم به شک میندازه. تازه همینم از پول خودم و یو ...

خب طفلک خواهرم تو مضیقه بود

بالاخره خونه جدید هم خرج های پیش بینی نشده داره

شما هم هر چی در توانته کمک کن

اون هم برای شما جبران میکنه حتما

این رسم فلسفه پشتش اینه که این پولا جمع بشه قرضای خونشو بده . حالا نمیدونم خوبه یا نه

خب اگه نداره نخره 

اگه ندارن و میخره قرضیاشو مردم بدن ؟

همین ماه رمضون بود آشناهای دورمون بعد سال ها زنگ زد و بله حدسمون درست بود 

می‌گفت همسایمون تازه زایمان کرده بیمه نداره پول بینارستانش شده ۱۵۰ میلیون همسرش ندارن بده 

و بعد از پرسیدن اسم بیمارستان و بخش متوجه شدیم رفته بیمارستان خصوصی و خصوصی زایمان کرده 

خب ندارن مجبور بوده آخه ؟! میگه هم در آرامش و راحتی بزام هم مردم پول بیمارستانمو بدن 

خب اگه نداره نخره اگه ندارن و میخره قرضیاشو مردم بدن ؟همین ماه رمضون بود آشناهای دورمون بعد سال ها ز ...

خب این آره میتونه بیمارستان دولتی بره 

ولی قضیه خونه خریدن فرق داره . اینجا واقعا تا سال های زیادی کسی نمیتونه خونه بخره ولی وقتی بخش زیادی از پول جور میشه بقیه هم حمایتش میکنن که تا قیمتا دوبرابر نشده بخره به نظرم خیلی کار انسان دوستانه ای هستش و خدا برات جبران میکنه 

البته هر کی باید به کیف پولش نگاه کنه من تو خرید خونه کمکش نکردم ولی خواهر بزرگم قرض داد بهش