2777
2789
عنوان

میشه بگید این خواستگار برای دوستم مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل آزهد و فنی باشه خوبه اما با خانواده شوهر بودن سخته در کل نظر خودش اول مهمه

خودش مردده مونده که اصلا اجازه بده بیان آشنا شن یا نه 

چون هیچ تصوری از شغل آزاد نداره

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
شغل آزهد و فنی باشه خوبه اما با خانواده شوهر بودن سخته در کل نظر خودش اول مهمه

پسر تک پسره مسلما خانوادش اجازه نمیدن ازشون دور بشه

از اون طرف دختر هم تک دختره

خودش مردده مونده که اصلا اجازه بده بیان آشنا شن یا نه چون هیچ تصوری از شغل آزاد نداره

باید ببینه شرایط کارش چیه تایماش چجوره ذرامدش چقدره شغل آزاد داریم طرف دستش ب دهنش نمیرسه یه شغل آزادم داریم طرف وضع مالیش توپه 

باید ببینه شرایط کارش چیه تایماش چجوره ذرامدش چقدره شغل آزاد داریم طرف دستش ب دهنش نمیرسه یه شغل آزا ...

فکر کنم جوشکاری باشه شغلش بعد دختر خودش معلمه

پسر تک پسره مسلما خانوادش اجازه نمیدن ازشون دور بشهاز اون طرف دختر هم تک دختره

خب تک فرزندم باشه دوتا خونه اونور تر بگیره زن و شوهرن صداشون ی وقت میره بالا یا اصن دلشون میخواد حریم خصوصی داشتهباشن یکم سخت میشه

خب تک فرزندم باشه دوتا خونه اونور تر بگیره زن و شوهرن صداشون ی وقت میره بالا یا اصن دلشون میخواد حری ...

آره تک فرزنده

قرار نیست کارمند گیرش بیاد چون خودش خاسته وقتی پسر خوبیه جنم داشته باشه با عرضه باشه پسر خوبی باشه عالیه بالاخره خیلی وقتا خیلی چیزا طبق چیزی که میخایم پیش نمیره و یکی وقتی موقعیت خوبی داره بنظرم ارزشش رو داره 

کاربر آقا هستم
قرار نیست کارمند گیرش بیاد چون خودش خاسته وقتی پسر خوبیه جنم داشته باشه با عرضه باشه پسر خوبی باشه ع ...

چرا قرار نیست کارمند گیرش بیاد ممکنه هم گیرش بیاد

الان سوالش اینه که اصلا اجازه بده آشنا بشن یا نچون همیشه تو تصوراتش براساس ویژگی خانوادش،همسر آینده ...

تحصیلات و شغل خودش چیه؟ من برعکس یکی از ملاکام شغل ازاد بوده برای همسرم البته درامد جوشکاری اینارو نمیدونم ولی از درامد مختصر کارمندی و دنبال مرخصی و اینا بودن تو خونه بابام برام زجراور بود... الان شوهرم شغلش آزاده واقعا از شغلش راضیم

تحصیلات و شغل خودش چیه؟ من برعکس یکی از ملاکام شغل ازاد بوده برای همسرم البته درامد جوشکاری اینارو ن ...

لیسانس و معلمه استخدام

چرا قرار نیست کارمند گیرش بیاد ممکنه هم گیرش بیاد

خوب گیرش میاد ولی خوب فقط کارمند بودن مهم نیست اینکه پسر خوبی باشه با عرضه باشه جنم داشته باشه در کنارش مهمه ولی آدم وقتی موقعیت خوب یا نسبتا خوب گیرش میاد باید روش فکر کنه بنظرم 

کاربر آقا هستم
خوب گیرش میاد ولی خوب فقط کارمند بودن مهم نیست اینکه پسر خوبی باشه با عرضه باشه جنم داشته باشه در کن ...

آره درسته ولی چون تو فامیل نزدیکشون همه کارمند بودن تصوری از شغل آزاد نداره همش میگه میترسم پشیمون بشم

آره درسته ولی چون تو فامیل نزدیکشون همه کارمند بودن تصوری از شغل آزاد نداره همش میگه میترسم پشیمون ب ...

خوب بنظرم میتونن آشنا بشن موقعیت رو بسنجه اگر اوکی بود که دیک حله

کاربر آقا هستم