2777
2789

نام: جاز جامپر
لقب: جی‌جی
گونه: جوجه ترکیبی با قلبی پر از شیطنت
رنگ: یه ترکیب خاص، درست مثل روحیه‌ش
ویژگی خاص: پرش‌های برق‌آسا و صدای جیک‌جیکی که مثل موسیقی جاز می‌مونه!
شخصیت:
یه جوجه کوچولو، پرانرژی و همیشه آماده‌ی یه ماجراجویی تازه! گاهی از روی عشق به زندگی، بی‌هوا می‌پره بالا! اگه صدای جیک‌جیکی شنیدی که ریتم داشت، بدون جی‌جی داره تمرین موسیقی می‌کنه!

غذای مورد علاقه: هر چیزی که با عشق بهش داده بشه (و دونه‌های خوشمزه!)
هدف زندگی: تبدیل شدن به اولین جوجه‌ای که تو کنسرت موسیقی جاز شرکت می‌کنه!
نکته جالب: وقتی هیجان‌زده میشه، پَرهاش یه رقص کوچیک می‌کنن — خودش بهش می‌گه "پر‌فُری جاز استایل!"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤩🤩😂😂فقط عکس 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان پیشم نیست طفلی مامانش مرد مال همسایمون بود اون یکی مرغ همسایه اذیتش می‌کرد حتی نوک زد چشمشو زخم ...

اوخیی🤕🤕🤕

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

منم یه حیون خونگی دارم میری طرفش پاچتو میگیره اسمش جسیه با که هم خونیم ولی ۲۰ سال پیش از تو سطل اشغال پیداش کردیم خلاصه خیلی وحشیه ادم میترسه نزدیکش بشه یا چیزی بهش بگه به خاطر همین اسم جسیو روش گذاشتم 

الان پیشم نیست طفلی مامانش مرد مال همسایمون بود اون یکی مرغ همسایه اذیتش می‌کرد حتی نوک زد چشمشو زخم ...

من کوچیک بودم از این جوجه محلی ها خریده بودیم دوتا یکی برا ابجیم یکی ام برا من.برا من بالا یرش قوس نداشت صاف صاف بود بش مبگفتیم عقاب 😂😂قهوه ای رنگم بود . سبد اشغال غذا رو که میزاشتیم تو حیاط تا دوتایی بخورن. میرفت تو سبد بالهاشو باز میکرد و هر طرفی جوجه ابجیم میرفت اینم پشتشو مبکرد بهش. نمیزاشت بنده خدا از غذا چیزی بخوره🤣🤣🤣قلدری بود برا خودش.. دلم تنگش شد 🤕🤕