2777
2789
عنوان

قهوه باعث مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 56 پست
نمیدونم چرا اینجوری شده خدا بهم رحم کرد دیگه دستم بشکنه اگر قهوه بخورم امروژ از ترس مردمانگار داشتم ...

من هرروز صبح توخونه خودم آماده میکنم میخوریم ولی همچین چیزی نشده بود فقط یکم تپش قلب میگیرم ولی اونبار بخداوندی خداقسم همسرم داشت میمرد دستشو میکشید به قلبو گلوش میگفت دارم خفه میشم صداش درنمیومد رنگش زرد دهنش کف میکرد چندروزبعدکه خوب شد رفت به طرف گفت اونم گفته حتماقهوه خور نیستی حالا گندش دراومده تو قهوه هاشون قرص میریزن که مردم معتاد بشن هی برن از همونجا بگیرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرروز صبح توخونه خودم آماده میکنم میخوریم ولی همچین چیزی نشده بود فقط یکم تپش قلب میگیرم ولی اونب ...

ببین امروز بعد باشگاه گقتم بهتون 

انگار سیب درسته ته حلقم یود 

بینیممم عملیه همیشه از دهان نفس میکشم 

بعنی مردم قشنگ یعنی خدا خیلی دوسم داشته منو به زندگی برگردوند رنگم شده بود زرد زرد 

انگار داشتم کبود میشدم 

نمیدونم واقعا چجوری زنده موندم 

چرا اخبار چیزی نگفته من الان می‌شنوم خودم نمی‌خورم ولی شوهرم و خواهرم اینا میخورن

اینستا کلی هست کلی ادم دیدم 

اینجا تاپیک هارو بخون همه این اتفاق براشون افتاده جدیدا تو قهوه ها قرص میریزن 

من هرروز صبح توخونه خودم آماده میکنم میخوریم ولی همچین چیزی نشده بود فقط یکم تپش قلب میگیرم ولی اونب ...

خدا رحم کرده کاش یدونه ازش میگرفتین میبردین آزمایشگاه تست میکردین 

یا به پلیس اطلاع میدادین 

باید پلمپ بشن 

اینستا کلی هست کلی ادم دیدم اینجا تاپیک هارو بخون همه این اتفاق براشون افتاده جدیدا تو قهوه ها قرص م ...

وای خدا لعنتشون کنه تو ایران انگار هیچ نظارتی رو مواد غذایی نیست همه چی شده سرطان وزارت بهداشت کشکه 

ببین امروز بعد باشگاه گقتم بهتون انگار سیب درسته ته حلقم یود بینیممم عملیه همیشه از دهان نفس میکشم ب ...

خدابهت رحم کرده عزیزم من دیگه خودم درست میکنم به بیرون اعتمادی ندارم چون به چشم وضعیت شوهرمو دیدم تا درو باز کردم افتاد جلودر بدنش یخ بود ماهم نمیدونستیم قهوه خورده چندروز بعد که خوب شد گفت الان از بوی قهوه هم متنفره بعضی وقتا رنگش زرد میشه دوباره یخ میشه میگه دوباره همون بو میاد به مشامم

منم اون هفته قهوه بیرون خوردم خیلی حالم بد شد ولی بخاطر افت قند بودچیز مهمی نبودقرص چیه بابا

منم شنیدم بعضیاقرص میزنن داخل قهوه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا رحم کرده کاش یدونه ازش میگرفتین میبردین آزمایشگاه تست میکردین یا به پلیس اطلاع میدادین باید پلمپ ...

چندوقت پیش پلمپ شد یکی تشنج کرده یک هفته بستری شده شکایت کردن فهمیدن قرص قاطی میکردن تو محله میگن ترامادول میریخته

من خودم یبار ظهر اسپرسو با موکاپات درست کردم خوردم پودرشم از یه مغازه گرفتم جلو چشمم آسیاب کرده بود قهوه رو که خوردم تا شب کلی کار کردم ساعت حدود 3 نصفه شب میخواستم بخوابم انگار یکی بلندم میکرد میزد زمین نمیتونستم بخوابم خیلی ترسناک بود

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉