2777
2789
عنوان

قهوه باعث مرگ

601 بازدید | 56 پست

بچه ها داستان قهوه ها چیه جدیدا همه با قهوه متاسفانه فوت میکنن خیلی حالم بده 

همسایمون صبح‌دو شات قهوه میخوره ۱۸ ساله بوده ایست قلبی میکنه در جا تو خونه فوت میکنه 😔

تو اینستا هم خیلی دیدم 

من عادت دارم چون شاغلم صبح به صبح قهوه میخورم 

امروز قبل باشگاه یه شات خوردم 

حالم افتضاح بد شد 

انگار یه سیب درسته ته حلقم گیر کرده بود نفس نمیتونستم بکشم 

انقد نرسیده بودم که نگو 

مراقب خودتون باشین 

میگن فعلا قهوه بیرون نباید خورد قرص قاطیش میکنن 

من نمیدونم جایگزین چی بخورم برای انرژی روزانه 

هر چی قرص ویتامین و این چیزا هست هم امتحان کردم هیچکدوم فایده نداره 😔

تو رو خدا راست میگی؟! 

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ناخالصی دارن و خود قهوه نیستن

من تو بیمارستان دیدم 

طرف در حد مرگ رفته بود

پرستارا اورژانس بستری کردنش میگفتن مورد با قهوه زیاد داریم حالشون بد میشه چون قهوه ها ناخالص هستن

بعد همسایتون هم ممکنه مشکل قلبی داشته

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

چرا آخه هر قهوه ای که بد نیست شاید قهوه های کافی شاپ هارو میگن.  خودت احتمالا از ترس و اضطراب اینجوری شدی

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

چرا آخه هر قهوه ای که بد نیست شاید قهوه های کافی شاپ هارو میگن. خودت احتمالا از ترس و اضطراب اینجور ...

شاید نمیدونم من قبلا حتی قهوه رو با هایپ میخوردم هیچی نمیشد 

الان چون رژیمم فقط قهوه میخورم ولی در حد مرگ رفتم و برگشتم 

به خدا سالم سالم بود بنده خدا ۱۸ ساله میکن وقتی بردن پزشک قانونی دو نفر دیگه هم بر اثر قهوه فوت کردن ...

وای یه کلیپ دیدم از روازاده میگه جوونا قهوه نخورید باعث مرگ میشه 

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

منم اون هفته قهوه بیرون خوردم خیلی حالم بد شد ولی بخاطر افت قند بود

چیز مهمی نبود

قرص چیه بابا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

آره زیاده شده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^