2777
2789
عنوان

نگاه هاى شوهرم

658 بازدید | 44 پست

سلام دوستان ، من احساس مى كنم شوهرم وقتى يه زن مى بينه ، خيلى نگاه مى كنه

حالا اينكه هيچى

سه چهار روز پيش يه مهمونى بوديم (خانوادگى)

تو جمع يه خانمى بود ، بعد ديدم گاهى يه نگاهى ميندازه

هيچى نگفتم

اخر كفشش گم شده بود مستقيم رفت از اون خانم پرسيد 😐 در صورتى كه كفشش دست من بود ، خب از من مى پرسيدى كفشات كجاست 😑

حالا داستان اينه كه اون مهمونى خيلى خوش گذشت نميخوام جورى بهش بگم كه مهمونى از دماغش در بياد

چطورى بگم به نظرتون ؟

چون خيلى دارم بابت اين موضوع اذيت ميشم

وااای دقیقا شوهر منم این اخلاقها داره اعصابم خرد شد این هفته با همکاران و شوهراشون رفتیم بیرون من عصبی شدم جلو همون جمع دعواش کردم اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای دقیقا شوهر منم این اخلاقها داره اعصابم خرد شد این هفته با همکاران و شوهراشون رفتیم بیرون من عص ...

منم خيلى دوست داشتم جلو جمع حالش رو بگيرم

ولى باز مراعات كردم چون جمع خانوادگى بود ، آبروى خودمم مى رفت

واقعا موندم چى كار كنم . حالم از اين رفتارها بهم ميخوره

مستقیم بهش بگو 

من خودم چون میگم اینجوری میگم👇

عشق دیشب خیلی خوش گذشت ولی یه چیزی خیلی ناراحتم کرد میدونم شاید منظوری هم نداشتی ولی خب من چون زنم احساساتم درگیر میشه خودخوری میکنم فکر و خیال میاد تو سرم اذیت میشم بخاطر همین گفتم بهت بگم تو جمع که هستیم فقط توجه و نگاهت مال من باشه نفس تو جون منی میمیرم بخوای به یکی دیگه نگاه کنی حتی اگه بی منظور باشه همونطور ک من تو جمع برات احترام و عزت قائل میشم میدونم توام همینجوری هستی فقط این یه کوچولو منو اذیت میکنه دورت بگردم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

من بودم که تیکه تیکه اش میکردمتو داری میگی از دماغش نیارم؟؟؟؟

اخه دوست ندارم بهونه ش اين شه كه ما هر وقت يجا مهمونى ميريم تو از دماغ ادم در ميارى و ...

يجورايى ميزنن جاده خاكى از قصد 

انکار مردها خوششون میاد همزمان توجه یه نفر دیگه رو هم جلب کنند مام جایی میریم شوهرم هی حرفی که میزنی به بقیه یا یه نفر خاص نگاه می‌کنه که تایید اونم بگیره اخلاق زشت دیگه ای هم که داره اینه که مثلا میخایم بریم ما خانما مثلا جایی دیگه هستیم به من زنگ نمیزنه زنگ میزنم به یه نفر دیگه ترجیحا مجرد آنقدر دعپاش کردم میگه تو ذهنت مریضه آنتن نمی‌دادی یا گاهی میگه گفتم تو بر نمی داری 

مستقیم بهش بگو من خودم چون میگم اینجوری میگم👇عشق دیشب خیلی خوش گذشت ولی یه چیزی خیلی ناراحتم کرد می ...

متن خوبى بود ❤️ ممنونى ازتون كه وقت گذاشتيد و تايپ كرديد

يه كوچولو دُز عاشقانه ش رو كم مى كنم و بهش ميگم 😂

اخه دوست ندارم بهونه ش اين شه كه ما هر وقت يجا مهمونى ميريم تو از دماغ ادم در ميارى و ...يجورايى ميز ...

بدرک بهونه اش این باشه من که دعوا میکنم حس یه زن هیچ وقت اشتباه نمیکنه مطمن باش پشت اون نگاه یه حسی هست من قشنگ درک میکنم بخدا آدم چشم پاک رو آدم می‌فهمه حتی برادر شوهر خودم گاهی بهم یه جوری نگاه می‌کنه حسم می‌فهمه خجالت میکشم 

متن خوبى بود ❤️ ممنونى ازتون كه وقت گذاشتيد و تايپ كرديديه كوچولو دُز عاشقانه ش رو كم مى كنم و بهش م ...

نه اتفاقا با دوز زیاد بگو🤣

امتحان کردم تاثیرش بیشتره

بگو تو فقط مال خودمی حتی نگاهت توجه ات اینو حتما بگو بگو من تو این موضوع زیادی حسودم🥺

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

انکار مردها خوششون میاد همزمان توجه یه نفر دیگه رو هم جلب کنند مام جایی میریم شوهرم هی حرفی که میزنی ...

اوه دقيقا پس اين درد مشترك اكثر خانم هاست .

خيلى اذيت كنندست وقتى هم كه ميگى بهشون اخرم بهت ميگن تو ذهنت مريضه 😐

قشنگ اين تيكه كلام همه شون هست

بخاطر همين دنبال راه حل بودم كه اخر خودم متهم نشم كه ذهنم مريضه 😑

وااای دقیقا شوهر منم این اخلاقها داره اعصابم خرد شد این هفته با همکاران و شوهراشون رفتیم بیرون من عص ...

چی شده بود؟؟ چی گفتی؟؟

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑