2777
2789
عنوان

بچه ها داشتم تودکانال ایتا میگشم

141 بازدید | 10 پست

یهو ی کانال  ازدواج  بود یادم از اونجا میخاستیم برای داییم زن پیدا کنیم  

یهو ی فرم دیدم دختره گزاشته متولد ۸۷ و میخاد ازدواج  کنه🫤🫤

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

از تو ایتا دنبال زنید😁

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بین ج.نده ها داشتین زن پیدا می‌کردین برای داییتون؟

ااز این کانالای  ازدواج 

بعدشم قبلن 

یکی پیداگردیم جند مدت چت بعدم ازدواج  کردن

ااز این کانالای ازدواج بعدشم قبلن یکی پیداگردیم جند مدت چت بعدم ازدواج کردن

من که اعتقادی به آدمای این کانالها ندارم. طرف(زن) یا اونقدر تنبله بیرون نمیره که دو نفر ببیننش، یا زن خوبی نیست و همه ازش فرارین، یا یه ایرادی داره که میاد توی این کانالها اسمشو می‌نویسه. و همشون عزت نفس خیلی پایینی دارن. از اینا زن درنمیاد که

من که اعتقادی به آدمای این کانالها ندارم. طرف(زن) یا اونقدر تنبله بیرون نمیره که دو نفر ببیننش، یا ز ...

البتع خیلی  حسوده

خیلیییی

همش به من حسودیش میشه به مدل گوشی به همچی

البتع خیلی حسودهخیلییییهمش به من حسودیش میشه به مدل گوشی به همچی

دیدی گفتم؟ اینا عزت نفسشون پایینه. وگرنه ما چرا به فکرمونم نمی‌رسید تو این کانالها ثبت نام کنیم؟

راستی متولد ۸۷ الان ۱۷ساله میشه؟خیلی کوچیکه که

دیدی گفتم؟ اینا عزت نفسشون پایینه. وگرنه ما چرا به فکرمونم نمی‌رسید تو این کانالها ثبت نام کنیم؟راست ...

زن داییم که متولد هفتاده 

ولی تازه 16

از الان دنبال ازدواج  انگار ترشیدس

تازه دیدی تو مشهد

اینجا اکثرا همین سنا ازدواج  میکنن 

زن داییم که متولد هفتاده ولی تازه 16از الان دنبال ازدواج انگار ترشیدستازه دیدی تو مشهداینجا اکثرا ه ...

خیلی کمه این سن. من ۲۳سالگی ازدواج کردم، میگم خییییلی زود بوده برام خییییلی. ۱۶ که بچه مدرسه ایه

خیلی کمه این سن. من ۲۳سالگی ازدواج کردم، میگم خییییلی زود بوده برام خییییلی. ۱۶ که بچه مدرسه ایه

اره بابا بچس