2777
2789
عنوان

مناسب‌ترین سن بچه ها برای طلاق❓

237 بازدید | 11 پست

سلام. فکر میکنید بچه ها چه سنی باشن بهترین زمان طلاق گرفتنه؟ کسی بوده از این تجربه ها داشته باشه, کی کمترین آسیب هست؟

کاربری دست ۷ نفره. ❕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ پدر وحشی باشه همون سنی ک هست عالیه

مثلا پدری ک دست بزن داره محبت نمیکنه یا معتاده روانیه اینجور دسته ها طلاق بگیرن بچه قطعا خودش راضیه حتی یکیو دیدم میگفت کاش مامانم زودتر طلاق میگیرفت انقدر کتک نمیخورد

کلا بستگی به فضا رابطه داره نه به سن بچه

اگ پدر خوب باشه بخاطر مشکلات شخصی به نظرم باید صبر کرد تا بعد از دوران بلوغ بچه

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بنظر من زوجها باید تا شناخت کامل و چندسال زندگی کردن اگ مشکلی نداشتن بچه دارشن در غیر اینصورت اشتباهس بچه دار شدن ،بهترین سن، بستگی ب درک بچه ک بتونه با قضیه کنار بیاد و....😐

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

آها خوب توضیح دادی.برای من دسته ی دومه.

خدا کمکت کنه من ک مشاوره نیستم ولی تو با مشاوره حرف بزن شاید من دارم چرت میگم

فقط 34 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بنظر من زوجها باید تا شناخت کامل و چندسال زندگی کردن اگ مشکلی نداشتن بچه دارشن در غیر اینصورت اشتباه ...

متاسفانه چون فکر میکنن کاریه که باید انجام بدن و ازدواج یک تیکیه که باید بزنن تا یک مرحله ی زندگیشون کامل شه و 

چشم بسته انجام میدن.

😔

کاربری دست ۷ نفره. ❕