2777
2789
عنوان

دعایی ک میخونن و ظالم میمیره

85 بازدید | 10 پست

برای یک نفر ک زندگیمو عمرمو تباه کرد خوندم دیشب

اما هنوز زنده س

از این دعا روایات شنیذم یک نفر ظالم بمحص تمام شدن دعا فوت شذه

یک نفر دو سه روژ بعد

بیاین ارومم کنین

لطفا نپرسید چ‌دعایی نمیگم‌ممکنه نوجون ببینه تحت تاثیر قرار بگیره ب ادمی ک ظالم نیست بخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه شنید قضاوت خدا با ما فرق داشته است 

از نظر همه ،خودشون مظلومن 

برا همین قاضی خداست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

حالا جواب که نبوده بذار ببینن😂😭

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

آخه گلم اگه همچین دعایی وجود داشت اثرشم انقد قوی بود که الان منقرض شده بودیم چون یکی برا من میخونه من برا یکی دیگه همینطوری پیش میره همه میمیریم اینا همش الکیه از قدیمم گفتن ظالم سالم من اینو قبول دارم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم میخونم روزی چندبار میخونی؟امروز ک دوره بودم ی بار خوندمروزای دیک ،۴ بار در روز

من روزای غیرپریودی بعدنمازصبح زیهرت عاشورابعدش دورکعت نمازبعدم دعای علقمه منم دعاکن شوهرم پشیمون بشه ازطلاق برگرده به زندگی یاخدابکشتش خسته شدم دلتنگ بچه اامم شایدبمیره بچه هام روبدن به من   خودشم خیانتگاره زندگیم روسیاه کرد😭

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️