2777
2789
عنوان

دخترم تو خونه لخت می چرخه

1185 بازدید | 38 پست

۲۲ ماهشه

یه پسر ۸ ساله هم دارم

زورم بهش نمی رسه

حتی توی موهاشم نمیذاره چیزی بزنم

اولش از تنفر به پوشک شروع شد،اوایل پوشک رو دوست نداشت

کم کم شلوار رو هم دوست نداشت

خودش خودشو از پوشک گرفته

خیلی هم زورگوئه،تو پارک بودیم،یه دختر سه ساله اونجا بود،نمی ذاشت سوار سرسره شه،سرش جیغ می زد

سنی هم هست که هر چی بهش بگم درک نمی کنه چی میگم

یک روزه نمیشع 

ولش کردید عادت کرده و الان میگید چکار کنم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آینده اش روشنه😂

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

جلوی پسر ۸ ساله لخت لخت میگرده ؟؟؟؟

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

شما مگه خبر دارید من چیکار کردماتفاقا من خیلی حساس بودممن حتی سعی میکنم جلوی پسرم به بچم شیر ندم

شما رو نگفتم 

خودش رو میگم یک دفعه بچه لخت نمیشه بچرخه 

ب مرور وقتی ببینه بقیع کاری ندارن ادامه میده و عادت می‌کنه و الان سخت میشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
آرهمن همش شلوار به دستمپاش می کنمبعد میبینم در آورده

شاید حساسیت داره به جنس پارچه ها خارش میگیره 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

آرهمن همش شلوار به دستمپاش می کنمبعد میبینم در آورده

ی بار بترسونش  ک مثلا میخوای کتکش بزنی اما نزن 

بعد هر وقت خواست دربیاره تهدیدش کن  تا ازت حساب ببره

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)