2777
2789
من اهنم ۵بود حتی دکتر امپول آهن داد از ترس نزدم بخاطر عوارضش.ولی به خودم رسیدم خرمای پیارم خیلی خورد ...

من آهنم ۶بود هماتنیک داد بخاطر معده درد نتونستم درست بخورم الان آزمایش دادم فریتین شد ۳۰ ولی درکل دکتر گفت پایینه ففول داد

چند بود فریتین خونتون.من چون بیمارم نگرانم که چرا این پایین اومده چون سابقه نداشتم

برای من خیلی پایین بود بعضی دکترا فکر میکردن تالاسمی دارم اگه درست بگم

یا فکر میکردن من اصن گوشت نمیخورم

تا این کپسول رو خوردم خوب شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آهنم ۶بود هماتنیک داد بخاطر معده درد نتونستم درست بخورم الان آزمایش دادم فریتین شد ۳۰ ولی درکل دک ...

منم ففول خوردم .خداروشکر الان که ۳۰شده خوبه که.

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹

من مینرم.....فولیک ۲میخورم.....عدس هم خیلی میخورم.چه آبپز .چه عدس پلو....مغزیجات کباب هم میخورم..عسل طبیعی،خرما....مینر بالا پایین نمیشه...ولی تاثیر خوراک اینه که مدام سرگیجه اینا نداری

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
چه موقع میخوری من آخرشب وقتی میخابم میخورم.نمیدونم دکتر گفت کمه باید بیشتر ازاین باشه فریتین بود مال ...

منم بعد شام می خوردم .بله برای من فریتین بود همون آهن 

دکتر به من گفت علت از پریودی هم میتونه باشه.من ریزش مو شدید دارم .خیلی ممنونم که پاسخ دادید

خواهش می کنم .من یه مدت چای زیاد می خوردم واسه من از اونبود