2777
2789
عنوان

چند سالگی برای ازدواج مناسبه

150 بازدید | 22 پست

لطفا بالای ۱۸ سال جواب بدن اگه متاهل هم باشی خیلی بهتره .

من ۱۹ سالمه چندماه دیگه ۲۰ میشم . دوست ندارم ازدواج کنم خواستگار میاد شرایطشم خوبه اما من فعلا علاقه ای ندارم ، مامانمم میگه سنت مشکلی نداره اگه شرایط خوب باشه . 

به نظر منم مشکلی نداره سنت

ولی اگر دوست نداری ازدواج نکن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاهلم ۲۲  سالمه

واسه دختر بنظرم ۲۰ به بعد 

پسر هم ۲۷ به بعد

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
زوده هنوز منتظر باش ی کیس خوب پیدا کن عجله نکن هنوز

آخه  شرایطشون خوبه اما تنها و بزرگترین مشکلی که رد میکنیم  اختلاف سنی هست که ۱۰ ـ۱۲ سال هست .

میگم شاید در آینده کیس مناسبی نباشه 

اگه علاقه ای به ازدواج نداری خب نکن.ولی کلا بنظرم برای هرکس با توجه به شرایط و روحیات و بلوغ عقلی و ...

اره الان اصلا مناسب نیست سنم به نظرم 

اما خب میگم شاید در آینده کیس مناسب نیاد مثل الان 

بنظرم تا یسری چیزا رو تحربه نکنم و یسری موفقیتا رو بدست نیارم فرد مناسبی برای ازدواج نیستمحالا ببین ...

با این حرفتون کاملا موافقم .

خودمم یکی از دلایلی که نمیخوام ازدواج کنم هدف‌هایی هست که توی ذهنمه 

شما هم ۲۰ و خرده ای ازدواج کردید درسته ؟به نظرتون مشکلی در اینده ایجاد نمیکنه

من ۲۱ عقد کردم

تا حدودی بچه بازیامو کنار گذاشته بودم و سعی میکردم از اون لجبازیایه بچگونه و سرکشی دور باشم  حالا نمیگم زندگیمممم بدون اختلاف نظر و دعواست خب عادیه قهر و اینجور چیزا تو هر زندگی هست ولی خب در کلللللللل میتونم کنترل کنم و زندگیمو جمع و جور کنم

بستگی داره به خودت کی میتونی خودتو واسه یه زندگی آماده کنی

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
با این حرفتون کاملا موافقم .خودمم یکی از دلایلی که نمیخوام ازدواج کنم هدف‌هایی هست که توی ذهنمه

خوبه که مسیر کلی خودتو میدونی اینشکلی کمتر نظر مخالف بقیه ممکنه روت تاثیر بذاره میدونی

🍒MARY JANE WATSON IN PROCESS🍒

آخه شرایطشون خوبه اما تنها و بزرگترین مشکلی که رد میکنیم اختلاف سنی هست که ۱۰ ـ۱۲ سال هست .میگم شا ...

من نمی‌دونم خانواده شما یا خودتون طرز فکر اون چطوره گلم 

اما منو شوهرم ۷سال اختلاف سنی داریم اصلا درک نمی‌کنیم همدیگه رو با اینکه من درکم خیلی بالاترهنسبت ب هم سن و سالام اما خداییش بیشتر وقتا ن اون ن من همو درک نمی‌کنیم چون خیلی ازم بزرگتره و اون شور و شوقی ک من الان دارم رو پشت سر گذاشته و مثل من تازگی ندارن براش مهم نیست 

پول خیلی خوبه ها اینکه وضعش خوبه عالیه ولی ب نظر من سن هم خیلی مهمه

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺