2777
2789

امشب همونطوری شد...دقیقا تو یه شب یه چیزبو خواستم و برعکسش شد جالب اینه که شب خیلی مهمی بود از چند جهت برام...به هر حال توان مبارزه ندارم من تسلیمم...اینم اینجا میزارم به یادگار شاید یروز اومدم خوندم و خودم کامنت گذاشتم که درست شد...شایدم گفام به صلاحت بود این اتفاق شایدم هیچکدوم و تا ابد غصه ی اون همه خدا خدا کردنه بی ثمرم رو دلم موند..‌‌. به هر حال زیر طاق این اسمون قرار نیس همیشه خوشی باشه دیگه...هرچند الان حس میکنم قلبم داره جای خون اسید پمپ میکنه ولی همه چیو میسپرم به خدا...همیشه همینو میگم که صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا...خدایا فرمون دست خودت من میرم یه گوشه گریه کنم🥲

عزیزمممم😔💔

کُنجِ آغوشت اگر جایم دهی امشب مرا🙈                          من  پُرآوازه ترین معشوقِ دنیا میشوم😘😜                 لینک ناشناس من:                                                     https://daigo.ir/secret/41256613098

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزززززم درکت میکنم کاملا . مطمئن باش لون همه دعا و خدا خدا کردنت قطعا جواب داره و بی پاسخ نیست . دقیقا همینی هست ک خودت گفتی ما ظرفمون کوچیکه نمیتونیم همه ابعاد و جوانب یک مساله رو متوجه بشیم و شاااید باگذشت زمان بفهمیم . خدا خودش توی قرآن گفته چه بسا چیزی برای شما شر هست ولی شما نمیدونین و خدا بهتر میدونه و با دعا اون شر رو ازتون دور میکنه

ده سال یکیو میخواستم و دائم براش دعا دعا میکردم . نشد ... الان بعد از گذشت چندین سال تازه میفهمم خدا چقدر دوستم داشته ک نشده 

این نیز بگذرد . . .

عزیزززززم درکت میکنم کاملا . مطمئن باش لون همه دعا و خدا خدا کردنت قطعا جواب داره و بی پاسخ نیست . د ...

ممنونم عزیزم...آره متوجهم و دیگه اصراری برای چیزی نمیکنم فقط توکل میکنم و ازش میخوامش اگر داد که دمش گرم قربون لطفش ولی اگرم نداد بازم دمش گرم چیزیو میدونه که من نمیدونم...امیدوارم فقط همیشه خیر ادمو تو چیزی قرار بده که ادم دوست داره