2777
2789

تا آخر بخونید توروخدا کمکم کنید 🤦🏻‍♀️💔

خب اینکه خونواده داماد ندونن جدیدا مد شده باکس گل و نمی‌دونم تزیین باکس شیرینی و انگشتر و تازه هدیه هم بیارن یه چیز عادیه؟اونم تهران زندگی کنن و خودشون دوتا دختر روانه خونه بخت کردن باشن🤷🏻‍♀️ 

بعد آقا پسر ازم پرسید خودت هرچی دلت میخواد بگو

ولی خب روم نمیشد 

همون گل رو که گفتم 

جا خورد که مثلا گل ؟؟

آخه برا خواستگاری هم که اصلا خواستگاری نبود همون‌جوری آشنایی خونواده ها بود و یه پاکت شیرینی آورده بودن

بعدش برا خواستگاری که گل نیاوردن 

برا نامزدی(همون نشون کردن دیگه) گل نیارن دیگه هیچی همش رو دلم میمونه 

بعد اینجوری نیست که بگی ندارن که هزینه کنن 

فک میکنم بلد نیستن یا نمیدونن باید اینجوری باشه 

اصلا حرفی از هدیه و اینا هم نزدن 

جدیدا که مد شده همه جا من خودم داداش دارم اصلا بریم خواستگاری براش حتی عروس نگه یا نخواد هم قطعا خودم میفهمم اونم دختره دلش میخواد هم باکس گل داشته باشه هم هدیه و اینکه هدیه هاشم تو باکس های گل آرایی باشه

و اینکه پرسید ازم هرچی دلت میخواد بگو

ولی روم نمیشه 

نگم هم و نیارن همه چی رو دلم میمونه

توروخدا راه و روش بگید بگم بهشون که جدیدا چی مده همون‌جوری بیان برا نامزدی 

چون ما مهمون زیاد داریم اونا تعدادشون کمه🤦🏻‍♀️

یک کلیپ پیدا کنید تو اینستاگرام مشابه چیزهایی که دوست دارید برای آقا داماد بفرستید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونن و بلدنخسیسن فقط

نه آقا خسیس نیستن 🤦🏻‍♀️😂

خودشون انگشتر گرفتن 

و حتی میگن اگه دوست نداشتی و سلیقه ت نبود 

اینو میذاریم یکی دیگه هم میگیرم برات 

اونجوری نیستن که بگی خسیس باشن یا نداشته باشن 

حس میکنم اصلا بلد نیستن 

تازه تعداد مهمونامونم پرسیدن که چقدر شیرینی و میوه بیارن

یک کلیپ پیدا کنید تو اینستاگرام مشابه چیزهایی که دوست دارید برای آقا داماد بفرستید

مامانمم گفت یا عکس یا کلیپ بفرست بگو یه چیزی تو این مایه ها 

ولی نمی‌دونم چرا روم نمیشه 🤦🏻‍♀️

خیلی خسیسن حواستو جمع کن دیگه همه میدونن مراسم قبل ازدواجه و گل و شیرینیش!

قشنگ بدون تعارف بگو لباسم فلان رنگه لطفا کادوها و وسایل رو که دادین گل فروشی بگین با همون رنگ تزئین کنه دسته گل هم فلان رنگ باشه.

همون چیزی که دوست داری رک و پوست کنده بگواز همین اول حرفتُ بخوری بعدا به مشکلات بزرگتری میرسی

آره بخدا همینطوره 

ولی خب حس میکنم زشته بگم برا نامزدی (عقد که نه اونو خودشون دیگه باید بفهمن) باید هدیه بیارن

بعد ما کوردیم 

رسم داریم لباس کوردی و کفش و کیف ست هدیه می‌بریم تو همون نامزدی 

انگار اینا چون تهران زندگی کردن بلد نیستن🤦🏻‍♀️

توروخدا ازت خواهش میکنم 

پرو باش و بگو برات بیارن 

من این تجربه دارم که دارم میگم بهت دختری بودم گفتم سخت نگیریم قید خیلی چیزا زدم ولی دیدم روز ب روز میرم جلوتر قدر بدونن احترام حفظ کنن بدتر میکردن و ب چشمشون نمیومد خوبیام زدم بهم همه چی رو

واسه این از شما خواهش میکنم حرفتون بزنید و بخاید در حد شأن شخصیت شما کارا ببرن جلو

نامزدی من مانتو شلوار عقد و طلای سر عقد ویندوز و قران و نبات و گل رو گذاشتن تو باکس اوردن تالار . ول ...

نه ما اینو برعکس میگیرم 

ولی خب همون نامزدی هم عقد دوتاش باید هدیه باشه به اصطلاح رسم مونه