2777
2789
مثل من...اما چون میدونم اصلا استفاده نمیشه میخوام کابینت ساز بیارم جاشو واسم پر کنه

ظرفشویی ک خوشکلتره تازع بعدها شاید به کارت هم اومد

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسطی؟ اهواز؟ 

🤷‍♀️

نمیدونم والا نشنیدم

برای ما که پاکشوما هست ، فرق خاصی با خواهرم که ال‌جی داره ندیدم.. جز خارجی و ایرانی بودنشون .. اها خواستی بگیری ۳ طبقه بگیرا حواست باشه😁

داداشم و خواهرم ال‌جی دارن ولی برا داداشم ۲ طبقه هس متاسفانه نمیدونست 

بوش سری چندش خوبه

شنیدم سری چهار از همش بهتره حالا دیگ نمیدونم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
به خوشی استفادع کنی عزیزم راضی هستی ازش؟؟

اره گلم تازه من همیشه استفاده میکنم اصلا طرف نمیشورم با دست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ظرفشویی ک خوشکلتره تازع بعدها شاید به کارت هم اومد

میدونه به کارم نمیاد..ی استکان کثیف شه عادت‌مه سریع میشورم..اصلا ظرفی کثیف نمیشه ک بزارم ماشین...بعدشم خواهر اینقدر کم و کسر دارم که ظرفشویی توش گمه

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
بخری استفاده کنی تازه میفهمی چیه

چون زیاد خونه نیستیم زیاد استفادم نمیشه 

میدونه به کارم نمیاد..ی استکان کثیف شه عادت‌مه سریع میشورم..اصلا ظرفی کثیف نمیشه ک بزارم ماشین...بعد ...

اها انشالله همشو بخری عزیزم منم کم کم دارم چیزامو میگیرم لباسشوییمم تازع پارسال گرفتم بعد۸سال زندگی و دوتا بچه دیگ ادم کم کم میگیره

سلام، 4 سال پیش ماشین ظرفشویی پاکشوما خریدیم، خیلی راضی هستیم. خدمات پس از فروش بدرد بخور داره.
پیشنهاد می کنم برای ماشین ظرفشویی قرص نخرید. هزینه های شما 10 برابر گرون تر میشه.
نمک ماشین ظرفشویی + جلا دهنده ماشین ظرفشویی + پودر ماشین ظرفشویی (برند ایرانی) بخرید. علاوه بر ارزون تر بودن، زمان شست و شوی شما حداقل 30 دقیقه کاهش پیدا می کنه. (چون نیم ساعت طول میکشه که قرص در آب حل بشه)
پس چرا انقدر قرص رو تبلیغ می کنن و همه تعریف میدن. چون سود واردات و فروشش به شدت بالاست. چون قرص سریع تموم میشه و مشتری سود دهی برای فروشنده یا واردکننده میشوید.
اگر قرص بد هست، پس چرا قرص ساخته شده؟ ماشین ظرفشویی 3 تا مواد مصرفی داره که هی تموم میشن، نمک، جلادهنده و پودر. افرادی هستند که حوصله ی پر کردن ظرف نمک رو هر 3 ماه ندارند. یا پر کردن ظرف جلادهنده هر 2 هفته. برای همین قرص که ترکیب این 3 تا است محبوب شد.
موفق باشید. 

اره گلم تازه من همیشه استفاده میکنم اصلا طرف نمیشورم با دست

مبارکت عزیزم

قسطی؟ اهواز؟ 🤷‍♀️نمیدونم والا نشنیدمبرای ما که پاکشوما هست ، فرق خاصی با خواهرم که ال‌جی داره ندیدم ...

ما ی اشنای تعمیرکار داریم اونم میگه هیچ فرقی ندارن چون مکانیسم ظرفشویی خیلی ساده اس. و تاکید داره ی چیزی بگیریم که قطعاتش راحت گیر بیاد. منم پاکشوما دارم راضیم

همتای مامانم بودم❤

اها انشالله همشو بخری عزیزم منم کم کم دارم چیزامو میگیرم لباسشوییمم تازع پارسال گرفتم بعد۸سال زندگی ...

به دلخوش عزیزمم.مبارکت باشه انشالله.❤️❤️

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
قسطی؟ اهواز؟ 🤷‍♀️نمیدونم والا نشنیدمبرای ما که پاکشوما هست ، فرق خاصی با خواهرم که ال‌جی داره ندیدم ...

اره من دیدمشون سه طبقه هستن مدلی ک دیدم عزیزم چرا گفتی قسطی اهواز؟

به دلخوش عزیزمم.مبارکت باشه انشالله.❤️❤️

فداتشم

مبارکت عزیزم

فداتشم ممنونمممممممم مبارک شماام باشه گل قشنگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂