میخوام بوش ترک سری۴بگیرم دعا کنید بگیرمش دیگ همسرم میخواد بره از اهواز قسطی بگیره جای خوب کجارو میشناسید من خیلی تحقیق کردم جز قنواتی دیگ کی هست ک چند جا بپرسه
خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
اره گلم تازه من همیشه استفاده میکنم اصلا طرف نمیشورم با دست
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
سلام، 4 سال پیش ماشین ظرفشویی پاکشوما خریدیم، خیلی راضی هستیم. خدمات پس از فروش بدرد بخور داره. پیشنهاد می کنم برای ماشین ظرفشویی قرص نخرید. هزینه های شما 10 برابر گرون تر میشه. نمک ماشین ظرفشویی + جلا دهنده ماشین ظرفشویی + پودر ماشین ظرفشویی (برند ایرانی) بخرید. علاوه بر ارزون تر بودن، زمان شست و شوی شما حداقل 30 دقیقه کاهش پیدا می کنه. (چون نیم ساعت طول میکشه که قرص در آب حل بشه) پس چرا انقدر قرص رو تبلیغ می کنن و همه تعریف میدن. چون سود واردات و فروشش به شدت بالاست. چون قرص سریع تموم میشه و مشتری سود دهی برای فروشنده یا واردکننده میشوید. اگر قرص بد هست، پس چرا قرص ساخته شده؟ ماشین ظرفشویی 3 تا مواد مصرفی داره که هی تموم میشن، نمک، جلادهنده و پودر. افرادی هستند که حوصله ی پر کردن ظرف نمک رو هر 3 ماه ندارند. یا پر کردن ظرف جلادهنده هر 2 هفته. برای همین قرص که ترکیب این 3 تا است محبوب شد. موفق باشید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂