2777
2789

خانما من بچم شش ماهگی بردم دکتر گفت تا دوسال بهش لیپوزوفر بده 

بعد دوماه بعد رفتم بهداشت گفتن قطره آهنم باید بدی 

حالاگیج شدم اگه نیاز به قطره آهن جدا بود چرا دکتر چیزی نگفت 

رو قطره هم نوشته مولتی ویتامین و آهن 

شما چی میدین به نی نی هاتون؟

همونی که دکتر گفته کافیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لیپوزوفر کافیه 

قطره اهن های بهداشت بوی ماهی گندیده میده بچه هم نمیخوره 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همون لیپوزوفر کافیه قطره اهن های بهداشت بوی ماهی گندیده میده بچه هم نمیخوره

دقیقا من به بار اندازه یه سر سوزن ازش خوردم تا ببینم بچم چرا اینقدر بیقراری میکنه از خوردنش ،بخدا تا یه ساعت مزه گندش از دهنم نمی‌رفت دقیقا هم بوی ماهی گندیده میداد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شما هم لیپوزوفر میدین؟

من فقط آد میدم 

قطره آهن های بهداشت هم دندونو سیاه میکنه و هم بدمزه است 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دقیقا من به بار اندازه یه سر سوزن ازش خوردم تا ببینم بچم چرا اینقدر بیقراری میکنه از خوردنش ،بخدا تا ...

منم هر دارو و هرچیزی ک دکتر ب بچم میداد اول خودم تست میکنم بعد میدادم ب بچم 

ببین یبار از همین قطره های بهداشت رو خوردم تا ۳ روز بالا میاوردم و انگار بوش رفته بود توی مغزم 

انقد فلفل بو کردم  و اسپند دود کردم ک ب عطسه افتادم و خوب شدم  از اون ب بعد توبه کردم هییییچ وقت از بهداشت چیزی نگیرم حتی مفت و مجانی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

شما لیپوزوفر معمولی میدین یا فورت؟

من از اونا میدادم ک روش نوشته مزه ی شیرشکلاتی میده 

یه بوی شیرینی داشت و طعمش هم خوشمزه بود 

جعبه قوطیش قرمز بود و یه عکس پسر روش بود ک شمشیر دستش بود دقیق یادم نمیاد ولی همینجوری بود انگار 

منم هر دارو و هرچیزی ک دکتر ب بچم میداد اول خودم تست میکنم بعد میدادم ب بچم ببین یبار از همین قطره ه ...

فک کن اونایی که ازش به بچشون میدن طفل معصوما چه زجری میکشن بهداشت کلا بدرد نخوره هردفعه برا واکسن بچه میرم چندتا دونه ویتامین دی میندازه جلوم😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
فک کن اونایی که ازش به بچشون میدن طفل معصوما چه زجری میکشن بهداشت کلا بدرد نخوره هردفعه برا واکسن بچ ...

ویتامین D ها بد نیستن 

ولی همونم آدوزوفر بده کار ویتامین D رو میکنه 

یا اگه شیر خشک میخوره داخل شیر خشکش پر از پروتئین و ویتامین هست 

ویتامین D ها بد نیستن ولی همونم آدوزوفر بده کار ویتامین D رو میکنه یا اگه شیر خشک میخوره داخل شیر خش ...

نه ویتامین دی رو برا خودم میده پنج تا دونه رو از ورق اصلی قیچی میکنه میندازه جلوم