2777
2789

آره حتما بخور درد داره یه جا برو با بی‌حسی باشه من هیچ مشکلی نداشتم مث بسته بودن لوله ها و..ولی بازم خیلی درد داشت چقد به اونایی که گفته بودن درد نداره فحش دادم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
آره حتما بخور درد داره یه جا برو با بی‌حسی باشه من هیچ مشکلی نداشتم مث بسته بودن لوله ها و..ولی بازم ...

من چون تجربه دارم درد خیلی زیادی کشیدم میگم 

واقعا بی حسی دارن؟ 

من فقط شنیدم بی هوشی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون تجربه دارم درد خیلی زیادی کشیدم میگم واقعا بی حسی دارن؟ من فقط شنیدم بی هوشی دارن

من شنیدم با بی‌حسی هم هست ،بابا همون اسپکولوم که اولش هم میذارن درد داره نمیدونم چرا میگن درد نداره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بعدش باردار شدین؟

من کیست آندمتریوز داشتم انشالله بعدش باردار میشی عزیزم

من شنیدم با بی‌حسی هم هست ،بابا همون اسپکولوم که اولش هم میذارن درد داره نمیدونم چرا میگن درد نداره

اره اینجا هم میگن هبچی نمیفهمی 

بدن با بد فرق داره مخصوصا اگر مشکلی باشه درد بیشتر میشه 

من بیشترین ترسم همون اسپکولوم هست کلا با اینچیزا وحشت دارم 

اره اینجا هم میگن هبچی نمیفهمی بدن با بد فرق داره مخصوصا اگر مشکلی باشه درد بیشتر میشه من بیشترین تر ...

منم خیلی میترسم ازش بخاطر همین هنو نرفتم پاپ اسمیر

قربونت نه من بچه دارم بخاطر چسبندگی و اینا دکتر نوشته

خب خداروشکر دغدغه بارداری خیلی سخته