2777
2789
عنوان

در خواست طلاق از طرف زن

78 بازدید | 11 پست

شوهرم اصلااااا راضی نیست و به هییییچ صراطی مستقیم نیست میگه میکشمت اما طلاق نمیدم

چیکار باید بکنم؟

خودم در خواست بدم میتونم جدا بشم؟

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

خیانت کرده؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک برسرشون کنم که فقط بلدن از مهریه زن کم کنن،حضرت ابلفضل به کمرشون بزنه که یه قانون درست و درمون ن ...

من هیچی نمیخوام مهریه نمیخوام حتی یه هزاری

فقط میخوام جدا بشم

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
خیانت کرده؟

چند سال پیش اره

ولی الان بخاطر خیانتش نیست

بی پولی

به عالم و آدم بدهکاره

بیکاره؟

رانندس

دوازده ساله اردواج کردم یک میلیون پس انداز نداره

نزدیک صد میلیون بدهکاره

من شش ماهه تو خونه ام مرغ و برنج ندارم

از ترسم نمیتونم برم سوپری چون بدهکاریم

چند سال پیش ارهولی الان بخاطر خیانتش نیستبی پولیبه عالم و آدم بدهکاره

همون خیانتش باعث شده ک ازش دلسرد بشی الان نتونی با بی پولیش بسازی خودش تورو نابود کرده خبرم ندارع 🥲💔 خودت شاغلین میتونی بعد طلاق زندگی خوبی داشته باشی؟

در هر صورت موفق باشی عزیزم 

قهر کن برو خونه پدرت همشم بگو طلاق می‌خوام دادگاهم رفتی بگو بهم خیانت کرده دلسرد شدم 

بهشم بگو اگه طلاقم ندی مهریه مو میزارم اجرا میندازمت زندان مثه آدم بیا طلاقم بده مهریه هم نمی‌خوام 

تنها راهی بود که ذهنم رسید

هرچند امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

توروخدا کسی اطلاعی نداره؟

من میتونم جدا بشم؟

همون خیانتش باعث شده ک ازش دلسرد بشی الان نتونی با بی پولیش بسازی خودش تورو نابود کرده خبرم ندارع 🥲 ...

اره خودم در امد دارم میتونم از پس خودم و بچه هام بر بیام

نمیخوام قهر کنم برم چون خونه برای خودمه و پدرم خریده به نام منه

بهش بگو دوجا کار کنهوظیفشه بهت خرجی بده

بحث کار نیست

نمیخوامش میخوام جدا بشم