2777
2789
عنوان

کیا بچه دو سال و نیم دارن ک عصبی و پرخاشگره

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 28 پست
عزیزم اینی ک میگم رو جدی بگیر و پیگیری کن. بچتو ببر پیش متخصص اطفال چون بچتون کمبود آهن داره. هیچی ب ...

یک سالش ک بود ازش آزمایش گرفتن و دخترش گف جرعی کمبود آهن داره ولی تو حدی نیس ک نگران کننده باشه منم اهنشو زیاد میدم دیگه نمی‌دونم 

آخه پس چیکار کنیم چطور رفتار کنیم تا ی چیزی رو ک میخواااد آنقدری گریه می‌کنه ک تا انجامش ندیم بس نمی ...

خوب اون همین کارارو میکنه ک ب خواستش برسه. 

شما الان باید حواسشو پرت کنی نگو نمیشه ک قبول نمیکنم چون خودمم ی پسر شیییطون دارم. 

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من خود زنی یاد گرفته بود یچیزی میخواست خودشو میکوبید در و دیوار و اسیب میرسوند . من خودم ذاتا و ژنتیکی هستم اینجوری با اینکه این اخلاقمو ترک کردم ولی هستم 

حالا امروز پسرم  گوشی خواست ندادم رفت خود زنی کرد بغلش گرفتم اروم شد زود گزیه ش بند اومد

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
والله همش میگه بیا بازی بازی خسته میشم از کارام میمونم رفتارم باش بد نیس صبرم زیاده ولییی دیگه یه رو ...

خب اشتباهت همینجاست.خواستتو آروم بهش بگو...مثلا خستم نمیتونم بازی کنم...هرچقدر هم گریه کرد .محل نده...شما در جواب گریه جیغ داد میزنی.چه انتظاری داری....و اشتباه دومت اینه.میگی وقتی وسیله ای میخواد .نمیدیم.وقتی گریه میکنه.بهش میدیم....ناخوداگاه داری به بچه یاد میدی.هرچی میخواد با گریه بدست میاره...

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دختر من اصلااااا حرف شنویییی نداره کلا گریه می‌کنه من هر چقدر ک می‌خوام ارومش کنم اون گریشو بیشتر بی ...

من اون لحظه تلاش نمیکنم ارومش کنم، بلکه میخوام خواسته ش رو بیان کنه با حرف زدن، نه گریه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دختر من اصلااااا حرف شنویییی نداره کلا گریه می‌کنه من هر چقدر ک می‌خوام ارومش کنم اون گریشو بیشتر بی ...

ببین پسر منم همین سنه وقتی باباش نیست حرف گوش کنه آرومه حتی کاراشو میکنه مثل گذاشتن کفشاش توی جاکفشی ولی باباشو می بینه با گریه کارشو راه میندازه چون شوهرم خودش بارفتاراش اینطوریش کرده 

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

اسی ی شربت اهن بگیر واسش یچیز خارجی خوب بگو دکتر متخصص. بنویسه هرروزم گوشت توشیشه بزار بخور هم خودت هم بچت سه شیره ام عین شربت بخور آبم روش هر ۸ ساعت بچتم اگ خورد بده وگرنه مثلا باشیره انگوری چیزی کوکی وپنکک واینا درست کن بخوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خب نمیخواد ارومش کنی بذارگریه کنه اون زمانایی ک نمیشه ب حرفش گوش کرد. بعدم زیاد بکن نکن نداشته باش براش. خونه رو خلوت کن بذار بچرخه رااحت

parasoo1989@
یک سالش ک بود ازش آزمایش گرفتن و دخترش گف جرعی کمبود آهن داره ولی تو حدی نیس ک نگران کننده باشه منم ...

بیشتر تغذیه اش مهه این شربت اهنا خیلی موثر نیس فقط کمک کننده اس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم منم بچه دارم واقعا سخته مخصوصا تربیتش

به نظرم یاد گرفته که با گریه و جیغ و این شلوغ کاریا میتونه به خواستش برسه

اول باهاش صحبت کن خیلی آروم ترسوندن و تهدید نمیخواد، اول فقط بهش بگو عزیزم وقتی گریه میکنی و جیغ میزنی من درست متوجه نمیشم چی میخوای، ازین به بعد چیزی خواستی آروم بدون گریه ازم بخواه، و بگو دیگ گریه بکنی چیزی که میخوای رو بهت نمیدم، و اینکارو تا جایی که میشه انجام بده

وقتی گریه و جیغ میزنه خواستشو برآورده نکن و بهش بگو آروم بدون گریه ازم بخوای بهت میدم و چند باری هم تشویقش کن 

نظرمه ✋🏻مخصوصا گاز گرفتنش نشانه ی اصلی

دقیقا ..طفلی بچه های الان ..ماهاخودمونم کمخونیم از بس گوشت کم میخوریم ومغزیجات ..دیگ عین قدیم مردم نمیخورن همونم ک میخوریم مصنوعیه اخه من هرچیم میخورم از اخر کمخونم انگار گوشتاام گوشت نیس

والله همش میگه بیا بازی بازی خسته میشم از کارام میمونم رفتارم باش بد نیس صبرم زیاده ولییی دیگه یه رو ...

عزیزدلم بچه من کوچیکه ولی فکر میکنم باید آموزش ببینم دوره ای چیزی ثبت نام کنم واقعا تربیت بچه خیلی سخته فقط خدا کمکمون کنه، 

اینو خواهرم از دوره ای که توش بوده بهم یاد داد

روزی یه ساعت برای بچت وقت کامل بزار بغلش کن ببوسش باهاش بازی کن بعد بغلش کن هر شرایطی که داریو براش توضیح بده مثلا اگ خسته ای يا مهمون داری بغلش کن آروم باهاش صحبت کن و بگو ،

یکم کاراتو بازی بازی اونایی که میشه رو باهم انجام بدین

وقتی داری کاراتو انجام میدی تو همون حالت براش آواز بخون آهنگای بچگونه بخون یجوری بهش توجه هم بده

بخوایم نخوایم با بچه زندگی خیلی تغییر میکنه و کارا کندتر پیش میره صبور باش 

اولویت بندی داشته باش سعی کن کارای ضروری ترو انجام بدی