2777
2789
وای خدا نکنه اوتقدر مشکل دارم دیگه نمیخوام دو تا پسر هم دارم خداروشکر 🙃

خدا حفظشون کنه 

حالا برو آز بده 

ان شاالله خیر باشه 

اگرم باشه هدیه خداست عشقم ، چیزی که خیلیا حسرتش رو دارن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
پس از حالت نرمال کمتر بوده برو آزمایش بده دختر احتمال داره دوم اردیبهشتت خون لانه گزینی باشه یا همات ...

بعد لانه گزینی مگه قبل از پریود نیست یا همون حوالی من ده روز لهد اولی دوباره پری شدم 😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هماتوم چیه ؟خطرناکه؟اگه باشه یعنی دیگه بارداری نیست؟

هماتوم تجمع خون در رحم هست که یا با دارو جذب میشه یا به صورت خونریزی دفع 

هماتوم تو بارداری خیلی شایعه و عموما خطری نداره

هماتوم تجمع خون در رحم هست که یا با دارو جذب میشه یا به صورت خونریزی دفع هماتوم تو بارداری خیلی شایع ...

آره دو سه روز پیش تخمدان چپم اونقدر درد گرفت تا صبح درد داشت ممکنه برا اون تست هاله بندازه و یه چیز کاذب باشه؟

بعد لانه گزینی مگه قبل از پریود نیست یا همون حوالی من ده روز لهد اولی دوباره پری شدم 😒

نه عشقم لانه گزینی تقریبا میانه دوره اتفاق میفته البته برای بعضی ها زودتر و برای بعضی ها دیرتر 

اگر لانه گزینی موفق باشه شما دیگه پریود نمیشی و باردار شدی ولی اگر نه که پریود میشی و تمام

آره دو سه روز پیش تخمدان چپم اونقدر درد گرفت تا صبح درد داشت ممکنه برا اون تست هاله بندازه و یه چیز ...

خیلیا میگن بی بی چک مثبت کاذب داره ولی راستش من تا حالا منفی کاذب دیدم ولی مثبت کاذب نه

نه عشقم لانه گزینی تقریبا میانه دوره اتفاق میفته البته برای بعضی ها زودتر و برای بعضی ها دیرتر اگر ل ...

اگه هماتوم باشه یعنی باردار نیستم و تست ممکنه بخاطر اون هاله بندازه؟همچین چیزی ممکنه؟