2777
2789
عنوان

جهیزیه خوب یا خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 137 پست
به نظر من اولین چیزی که آدم همیشه باید به فکرش باشه خونه هست با مادرت موافقم

خب ما پشتوانه پدرم و پدر همسرم هم داریم بابام پنج شش تا خونه داره اگه مادرم دلش میسوزه برام یه خونه هاش رو بده ما بشینیم چرا میگه جهاز کم ببر از طرفی مادرم همه چیزو نو و مارک خریده برای خودش خونه خواهر برادرم و برادرهای خواستگاران لاکچریه من عروس مثل کسی که وضع مالی بدی داره برم سر خونه خودم؟

ب شرطی ک نصف خونه بنام شما باشهببین میشه برات یک پشت پناه ولی جهاز همین ک از کارتون دراری ارزشش از د ...

آخه بابام داره هم کمک خونه بهمون کنه هم جهاز بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا برعکس الان باید تو خونه شریک شی تا برا خودت سرمایه داشته باشی.وسایل رو با حقوقش و وام بگیرین ...

آخه بخایم الان خونه بخریم اونم باید پول جور کنه دیگه نمیتونه هم جهاز رو بخره هم خونه رو 

اتفاقا برعکس الان باید تو خونه شریک شی تا برا خودت سرمایه داشته باشی.وسایل رو با حقوقش و وام بگیرین ...

دلم نمیاد تو عقد و نامزدی و سر مراسم عروسی همش تو قسط و قرض باشم

آخه بابام داره هم کمک خونه بهمون کنه هم جهاز بده

جهزیه در حد وسایل ضروری بخر با درامد خودت و شوهرت بعدا میتونی بهترین وسایل بخری

https://harfeto.timefriend.net/17320131453074 لینک چالش ناشناس حرفی داشتی میتونی بصورت ناشناس بگی🌱

من از مادرم ناراحت شدم وقتی پیشنهاد داد

اتفاقاا مادرت بهترین پیشنهاد رو داده. دوست من چند سال پیش جای جهیزیه خونه خرید و به نام خودش کرد. ابلن کم کم همسرش داره جهاز میخره.. در ضمن جهزیه طبق قانون به گردن مرده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بهترین و عاقلانه ترین تصمیمهو البته خونه را سه دونگ به نام خودت بزنی جهیزیه را به مرور زمان با پس ان ...

مثلا اگه آپارتمانی سه میلیارد باشه 

یک میلیارد و پانصد پول جهیزیه هستش ؟

مربی باشگاه بدنسازی 

چرا یه اذم با حقوق 50 تومن هنوز خونه نداره؟ بنظرم بترس از این ادم... این مث شوهرمنه

اگر تهران باشه 

با ماهی ۲۰۰ هم نمیشه یه خونه درست حسابی گرفت

۵۰ پوله؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

جهزیه در حد وسایل ضروری بخر با درامد خودت و شوهرت بعدا میتونی بهترین وسایل بخری

بعداً به چه دردم میخوره خب خونه رو بعداً بخریم الان همه دوستان و آشنایان میان میبینن بعدم یه عمر آرزو داشتم خونم رو خوشگل بچینم از طرفی بابام ندار نیست و خونواده داماد هم همینطور بعداً به رخ من میکشن

خونه خیلی مهم‌ تره البته اگه کمک کنین باید بخشیش هم بنام شما باشه

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

مثلا اگه آپارتمانی سه میلیارد باشه یک میلیارد و پانصد پول جهیزیه هستش ؟

آخه مادرم اصفهانیه خیلی جهیزیه کامل و زیاد میدان فرش دستباف و طلا و خلعتی و... همه چیز هم به جز تلویزیون با عروسه