2777
2789

من میگم

کسی که وضع مالیش خوب نیست و نمیتونه نیاز های بچش رو تامین کنه ولی چندتا بچه میاره،ادم خودخواهی هستش و صرفا به خاطر دل و هوس خودش بچه میاره 

همچنان امیدوار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر اینایی ک بالای ۲ تا بچه میارن واسه وامو طرح و یارنه ایناس حالا هرچی دکتر مهندسه و خلبانه میان ریپلای میکنن ولی واقعیت جامعه اس

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

راستش خیلی قبول ندارم....چون گاهی اوقات روش های جلوگیری خوب کار نمیکنه و ناخواسته اتفاق میفته...و خوب هر کسی بنا به اعتقاداتش ممکنه دوست نداشته باشه سقط کنه....

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اینکه ادما هرچقدرم عوض بشن بازم ذاتشون همونه میخواد حالا خوب باشه یا بد 

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

یه فکتم من بگم

آدما به همه چیز از عینک فعلی خودشون نگاه میکنن که ممکنه فردا با یه عینک دیگه عوضش کنن

پس بهتره تو ۹۰ درصد مواقع خیلی حرفارو تو دلمون نگه داریم و حداقل به خاطر اختلاف فکری که در لحظه با دیگران داریم برچسب اشتباه بودن رو بهشون نزنیم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی