2777
2789

بهش میگم خونمون رو عوض کن میگه ندارم.میگم خب دوتا ماشین داری بفروشش .خونه هم بفروش بزرگترکن .اخه با دوتا بچه .خونه یه خواب سخته .همه وسایلم هنوز توجعبه اس .منم خسته شدم .فسقل خونه .برای لباسامون هم جا نداریم بخدا ..گفت ندارم هرغلطی میخای بکن ..منم قهر کردم ..نمیدونم چیکارکنم .خسته شدم اززندگیم .از انتخاب همسرم

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهرم نذاشت بخریم...شوهرمم میگه نه..وام دوبار گرفتم رفت ماشین خریده .جالب اینجاست سوارهم نمیشه ...دیوانه شدمم

مامان دوتا گوگولی..کارمند بانک..عروس کیش..ساکن تهران زندگی سخته اما شیرین .مادربودن سخت تره اما جذاب مخصوصا وقتی از سرکارمیای میبینی دوتا عشق از مدرسه ا مدن و منتظرتن برای ناهار