2777
2789

سه ساعت پیش اومده چون شوهرش ماموریته میترسه تنهایی تو خونه.... قرار شد امشب بمونه خونه ی ما صبح بره، منم قبول کردم چون زن خوبیه... ما اتاق مهمون نداریم قرار شد شوهرم بره پذیرایی خودش بیاد اتاق خواب پیش من، تا اینجا همه چیز خوب بود تا اینکه رفتم آشپزخونه برگشتم دیدم داره توی کشوی اتاقمو میگرده  منم راستش خجالت کشیدم هم بدم اومد ولی به روی خودم نیوردم.... آخه لباس راحتی با خودش آورده بود دلیلی نداشت وسایل خصوصیمو ببینه، شاید داخل بهم ریخته باشه

مامان پنج تا کوچولوی پر دردسر که باباشون از همه دردسر ساز تره                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ زشت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

به روش نیاوردی چیزی نگفتی؟خب خیلی مودبانه و اینا میگفتی چیزی لازم داری؟شایددد چیزی میخواد مثلااا

نه... منو دید دستپاچه شد فهمیدم میخواسته کنجکاوی کنه

وا چ بی ادبهبعدا نگاه کن دعایی چیزی جاساز نکرده باشه😅

حتما میبینم... ناراحت نیستم فوضولی کرده ها ازین ناراحتم که چرا رفته سره وسایل خصوصیم مثلا میخواسته ببینم چجوریه لباس میپوشم؟ 

مثلا های زیادی میاد تو ذهن ادمب هر حال کار درستی نکرده

حالا نمیدونم شوهرش کی کارش تموم میشه، اگه ظهر بمونه چی