2777
2789
عنوان

بیمارها با عکس زبان

88 بازدید | 4 پست

سلام دوستان نی نی سایتی

اگه همیشه خسته‌ای، پوستت خشک یا جوش‌داره، زود عصبی می‌شی، یا حتی مشکلی در قاعدگی و گوارش داری...

ممکنه دلیلش روی زبانت نوشته شده باشه!

من مشاور طب سنتی‌ام و با بررسی عکس زبان، مزاج و وضعیت کلی بدنت رو تحلیل می‌کنم.

تحلیل شامل:

مزاج پایه و غلبه

سلامت کبد، معده، رحم، مغز و اعصاب

علت مشکلاتی مثل یبوست، بی‌خوابی، عصبانیت، جوش، پریود نامنظم و...

اگه دوست داشتی عکس زبان خودت یا عزیزانت رو (بالای ۱۸ سال) برام بفرستی، داخل واتساپ یا تلگرام برام بفرست تا کامل و رایگان برات تحلیل کنم.

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بعدش باید دارو مصرف کنیم؟

اگه تمایل  داشتین ما بهتون راهکارهای درمانی هم میدیم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مشکل معده درد دارم با قرص و دارو خوب نشدم امکان بهبودی با طب سنتی هست؟

بله ما از روی عکس زبانتون کلیه شرایط بدنی و اعضای بدن رو بررسی میکنیم و ریشه مشکلتون رو پیدا و براش گیاه دارویی، رژیم غذایی و ممنوعیات و ... ارایه می‌دیم باید رژیم و ممنوعیات رو کنار درمان رعایت کتید