2777
2789
عنوان

کسی تو عروسیتون این لباسو بپوشه چیمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 48 پست
عشقش کشیده چرا دنبال زیر بغل مارین !خیلیا رو دیدم اینجور میپوشن

توی عروسی لباس عروس بپوشی ؟ عشقش کشیده؟ 

بهترین شب یک نفر رو خراب کنی اونم عمدا بگمی کار خوبی کرده عشقش کشیده؟ 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام جالب بود که چرا یه عده میگن از عقده اش بوده و ضعف داشته و...؟
مگه داماد کت و شلوار تنش هست، بقیه مرد ها اگر بپوشند زشته؟ یا از عقده هست؟
من هرجور نگاهش می کنم فقط یه لباس پوشیدن عادی رو می بینم.
سلیقه اش بوده

آدم از حرفای یه عده واقعا تعجب میکنه روشن فکری و مدرن بودن کاملا با حرفای شما خیلی متفاوته ها 

مثلا اینکه توی عروسی یک‌نفر لباس عروس بپوشی چجوری که همه فکر کنن شما عروسی میشه اینکه خوب کرده دلش خواسته به شما چه ربطی کم کم دیگه مونده اصلا عروس اونجا چه غلطی‌میکرده اون جشن مختص خواهر شوهر بوده نه عروس 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من هر عروسی رفتم خیلیا پف دارن پوشیدن بیبی😐😐👌🤌

اخه لباس پف دار شبیه لباس عروس بالاست؟ ما هم‌لباس‌پف دار میپوشیم ولی دیگه لباس عروس کرایه نمیکنیم بپوشیم 

من هر عروسی رفتم خیلیا پف دارن پوشیدن بیبی😐😐👌🤌

مشکل پف نیستا،مشکل رنگ لباسه که شیری بود و به سفید میزد به خاطر نگیناش کلا وقتی تو سن میرقصید سفید بود و برق میزد وگرنه خیلیا پف دار دار میپوشن رنگ عسلی،سبز،آبی

مشکل پف نیستا،مشکل رنگ لباسه که شیری بود و به سفید میزد به خاطر نگیناش کلا وقتی تو سن میرقصید سفید ب ...

والا من نگین دار همه چی دیدم تن همه عزیزم دیگه ول کنید این افکارو دختر خالتم میتونست حسابی باهاش برقصه به این چیزا فکر نکنه اصن

ما تو جشنامون از این لباسا نمیپوشیم ولی خب عروسی که کوردی بپوشه دیگه قابل تشخیص نیست چون همه میکاپ کرده و شنیون و لباس همرنگ... ولی تاحالا ندیدم عروسی از این بابت دلخور باشه عروس جایگاه خودشو داره داماد کنارشه و فامیلی که تو عروسی ان جفتشونو میشناسن و نمیپرسن عروس کیه!!!

در هر صورت من به شخصه مشکلی در این لباس نمیبینم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه