عشقش کشیده چرا دنبال زیر بغل مارین !خیلیا رو دیدم اینجور میپوشن
توی عروسی لباس عروس بپوشی ؟ عشقش کشیده؟
بهترین شب یک نفر رو خراب کنی اونم عمدا بگمی کار خوبی کرده عشقش کشیده؟
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی برام جالب بود که چرا یه عده میگن از عقده اش بوده و ضعف داشته و...؟ مگه داماد کت و شلوار تنش هست، بقیه مرد ها اگر بپوشند زشته؟ یا از عقده هست؟ من هرجور نگاهش می کنم فقط یه لباس پوشیدن عادی رو می بینم. سلیقه اش بوده
آدم از حرفای یه عده واقعا تعجب میکنه روشن فکری و مدرن بودن کاملا با حرفای شما خیلی متفاوته ها
مثلا اینکه توی عروسی یکنفر لباس عروس بپوشی چجوری که همه فکر کنن شما عروسی میشه اینکه خوب کرده دلش خواسته به شما چه ربطی کم کم دیگه مونده اصلا عروس اونجا چه غلطیمیکرده اون جشن مختص خواهر شوهر بوده نه عروس
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
اخه لباس پف دار شبیه لباس عروس بالاست؟ ما هملباسپف دار میپوشیم ولی دیگه لباس عروس کرایه نمیکنیم بپوشیم
مشکل پف نیستا،مشکل رنگ لباسه که شیری بود و به سفید میزد به خاطر نگیناش کلا وقتی تو سن میرقصید سفید بود و برق میزد وگرنه خیلیا پف دار دار میپوشن رنگ عسلی،سبز،آبی
ما تو جشنامون از این لباسا نمیپوشیم ولی خب عروسی که کوردی بپوشه دیگه قابل تشخیص نیست چون همه میکاپ کرده و شنیون و لباس همرنگ... ولی تاحالا ندیدم عروسی از این بابت دلخور باشه عروس جایگاه خودشو داره داماد کنارشه و فامیلی که تو عروسی ان جفتشونو میشناسن و نمیپرسن عروس کیه!!!
در هر صورت من به شخصه مشکلی در این لباس نمیبینم
حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی دهژیم به کوردی دمرم به کوردی دهیدم وهلامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه لهو دونیایش بو کورد تی ههل دهچمهوه