2777
2789
عنوان

کسی تو عروسیتون این لباسو بپوشه چیمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 48 پست

ماهم یبار عروسی دختر داییم و پسر خالم انگار زنداداش عروس یه لباس پفی که البته پفش از عکس شما کمتره پوشیده بود که رنگش سبز بود.خیلی تو چشم نبود ولی در کل جالب هم نبود

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش نشده سفید بپوشه یا مزون داره هدایتش کرده

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

ازش بپرسین علتشو

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

تا حالا ندیدم کسی اینکار کنه فقط نی نی سایت شنیدم و باور هم ندارم

به باور چربطی داره.باور منطورت از چه لحاظه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

به باور چربطی داره.باور منطورت از چه لحاظه

نمیتونم واس شما الویه جدا کنم 

وقتی یه حرف ساده متوجه نمیشد 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

میخوام همچین لباس عروسی بگیرم 

این یه لباس عروسه 😐

من اگه بودم میگفتم لطفا عوض کن اگر نه که چنگ مینداختم تو لباس 😂🤣🤣🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم