2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش یاد بگیریم همگی منطقی واقعا بحث و پیش ببریم 

حیف شد 

تاپیک خیلی خوبی بود عزیزم 

موضوع خوبی داشت 

میشد خیلی پیش بره و باعث یادگیری بشه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

من در جریان ماجرا نیستم اما از کاربر جان و جهانم تشکر میکنم خیلی خوب و منطقیه❤❤❤

فدات بشم 

نظر لطفتونه 

شما هم خیلی زیبا و خانم هستین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کاش یاد بگیریم همگی منطقی واقعا بحث و پیش ببریم حیف شد تاپیک خیلی خوبی بود عزیزم موضوع خوبی داشت میش ...

اصلا ترکید من راستش اعصاب ندارم یکی خیلی بره رو اعصابم و توهین کنه ممکنه بهش فحش بدم واسه همین بستمش اگه این کارو نمی‌کردم تعلیق میشدم 😄😂

با افتخار شیرازیم:)
فدات بشم نظر لطفتونه شما هم خیلی زیبا و خانم هستین

خدا نکنه عزیزم
نه من اشتباه زیاد کردم اما شما عالی هستین ایشالاه همیشه سلامت باشید❤❤❤🥺

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اصلا ترکید من راستش اعصاب ندارم یکی خیلی بره رو اعصابم و توهین کنه ممکنه بهش فحش بدم واسه همین بستمش ...

😂

نه دیگه گل فحش که درست نیست 

هیچوقت خودتونو بخاطر مجازی ناراحت نکنین 

اصلا نباید جواب داد 

چون نتیجه نداره عزیزم 

خدا نکنه عزیزم نه من اشتباه زیاد کردم اما شما عالی هستین ایشالاه همیشه سلامت باشید❤❤❤🥺

شما خودتون خوبین همه رو خوب میبینین 

شادترین باشی گلی 🥰😘

😂نه دیگه گل فحش که درست نیست هیچوقت خودتونو بخاطر مجازی ناراحت نکنین اصلا نباید جواب داد چون نتیجه ...

نه آخه هنوز پیامای یکی از کاربرا جلو چشمه یعنی اگر دم دستم بود قطعا میکشتمش آخه بخاطر یه تاپیک اونجوری می‌گفت تو بی هویتی:/ حاضرم اعدام بشم ولی اونو بکشم

با افتخار شیرازیم:)
اینجا به کتفت هم نگیر اسم کاربری من برای خیلیاشون مایه عذابه!! 😂

وا قشنگه که به بقیه چه ربطی دارن

همین کم بود تو اسم کاربری هم دخالت کردن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚