2777
2789
عنوان

پیدا کردن فردی مناسب

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف منم همینه اگه اشناهام معرفی کنن شاید اینجوری بشه

کارتون ایرادی نداره دید ها مشکل داره امیدوارم ادم مورد نظر برادرتون و شماها پیدا بشه و خوشبخت بشن حالا به هر طریقی 

وگرنه چه فامیل چه غریبه چه مجازی چه واقعیت خیلی ها خوشبخت شدن خیلی ها هم نشدن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
😂😂😂😂😂😂وای عالی بود

اونایی که ما میشناختیم یا هم سن و سال برادرم بودن چون تقریبا هم سنیم یا از لحاظ ظاهری خوشش نیومده وگرنه دختر خوب اطرافم کم نیس مشکل اینجاست که چند سال کوچکتر میخواد برادرم منم کسیو نمیشناسم اگرم درو همسایه و مسجدو سفره بخوام بگردم کی روش میشه از طرف بپرسه دخترجان تو قصد ازدواج داری شرایطط چیه! باز اینجا ادم میتونه یه اطلاعات کلی بدست بیاره یا کسیو پیدا کنه که قصدش واقعا ازدواجه

خب ای ام مجرد😃 منتها یک سال فقط کوچکتر داداشتم😶

عزیزم این شماره خانم نارمکی هست معرف ازدواج بهش زنگ بزن.

واسط ازدواج خانم نارمکی 09215620490-33101713-33106608 رایگان هست
روزهای یکشنبه و چهارشنبه هم باهاشون تماس بگیری<br>

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
خب ای ام مجرد😃 منتها یک سال فقط کوچکتر داداشتم😶 عزیزم این شماره خانم نارمکی هست معرف ازدواج بهش ...

کی بهتر از تو 😉😉 منتها میخوام کسی که میخوام معرفی کنم از لحاظ سنی همونی که میخواد باشه که بعدن بهونه نیاره 😕

خیلی لطف کردی ممنون

کی بهتر از تو 😉😉 منتها میخوام کسی که میخوام معرفی کنم از لحاظ سنی همونی که میخواد باشه که بعدن بهو ...

خواهش میکنم. ان شالله یه دختر خوب معرفی کنه.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

عزیزم من یه تاپیک زدم به نام خیریه ازدواج خانم مقدم و شماره شونو گذاشتم

خیلی خانم مذهبی و معروفی هست و خیلی هم فعالن، اونجا تشریف ببرید یا تماس بگیرید

قطعا موردهای خوبی بهتون معرفی می کنن

موفق باشید

خدایا عاقبت همه ما را ختم به خیر بفرما. "الهی آمین یا رب العالمین"