2777
2789

من کل روزم طبق عادات آشپزی تمیزکاری بعدشم دممممق میفتم ی گوشه خونه .. حالم خ بد میشه ...آخه کسی رو ندارم باهاش رفت آمد کنم بیرونم ک برم برای ی ساعته بعدش دوباره دمق میشم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

من باشگاه میرم میام دوش میگیرم غذا درس میکنم درس میخونم روزایم ک ازمون دارم میرم مدرسه شوهرم میاد ناهار میخوریم استراحت میکنیم کتاب می‌خونیم میره باشگاه میاد میریم بیرون

اکثرا یا خونه مامانمم یا مادر شوهرم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه سرگرمی 

یه هنر یادبگیر 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
من باشگاه میرم میام دوش میگیرم غذا درس میکنم درس میخونم روزایم ک ازمون دارم میرم مدرسه شوهرم میاد نا ...

پلن خوبی چیدی ... باشگاه عالیه من میخام برم دوتا بچه کوچیک دارم بعدم شوهرم اصن همراهی نمیکنه

من از بس ک حوصلم مدتیه سر رفته ک همون آشپزی و تمیز کاری رو هم یک هفته است نمیکنم

اره آفرین من. صبی به شوهرم گفتم بریم بیرون گفت ماشین کولر ندارع بعد میای بگی گرمه ی حس بدی گرفتم گفتم نمیام گفت پس ناهار درست کن در اون لحظه انگار چاقو میزنم بهم 

عزیزم دوست داری تو خونه بشینی و با گوشی کار کنی؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

پلن خوبی چیدی ... باشگاه عالیه من میخام برم دوتا بچه کوچیک دارم بعدم شوهرم اصن همراهی نمیکنه

جدی من باشگاه نرم دیوونه میشم ۱۰ سال از عمرمو تو باشگاه گذروندم

میرم روحیم عوض میشه قشنگ

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منم همینطور بودم ولی حالا احتمالا در شرف جدایی ام

چرا گلم در حال جدایی؟شوهرم بمن میگه انرژی منفی ولی بنظر من شوهرم خودش خیلی بی عرضست اصلا روحیه نمی‌ده روحیه حمایتگرانه نداره 

جدی من باشگاه نرم دیوونه میشم ۱۰ سال از عمرمو تو باشگاه گذروندممیرم روحیم عوض میشه قشنگ

اندامت چطوره😹 موفق باشی عزیزم .حالا من ی چند روزی هست دراز نشست میزنم تو خونه  روحیه میگیرم انرژیم مثبت میشه