2777
2789

آره من

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حالت تهوع هم داشتم علاوه برمعده درد و بیرون روی شل

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

اره تازه گاهی اصلا درد هم نداری 

یه هفته آموکسی سیلین خوردم 

بعدش هم دیگه هیچ میوه ای با پوست نخوردم 

کاهو نخوردم

کلم بروکی نخوردم 

و قبل خوردن هر چیز دستمو شستم 

با دست چپ یا دستی که تو سرویس بهداشتی ازش استفاده میکنی هم چیزی نخور 

ناخن بلند هم نداشته باش یا اگر داری حواست باشه تو دهنت نکنی

اره تازه گاهی اصلا درد هم نداری یه هفته آموکسی سیلین خوردم بعدش هم دیگه هیچ میوه ای با پوست نخوردم ک ...

عزیرم بچه کوچیک دارم خیلی نگرانم اینا خدای نکرده نگیرن.بکوب دستامو میشورم.ناخونام کوتاه هستن.میترسم تشخیص دکتر اشتباه باشه.ولی خوب از مدفوع مثبت شد

عزیرم بچه کوچیک دارم خیلی نگرانم اینا خدای نکرده نگیرن.بکوب دستامو میشورم.ناخونام کوتاه هستن.میترسم ...

خوب دیگه همه اون نکاتی که گفتم رو برای بچه ها هم رعایت کن 

یعنی ابدا با دست چپ چیزی بهشون نده و همه میوه ها بدون پوست باشع 

توت فرنگی رو هم حذف کن یا پوستش رو بگیر 

خوب دیگه همه اون نکاتی که گفتم رو برای بچه ها هم رعایت کن یعنی ابدا با دست چپ چیزی بهشون نده و همه م ...

عزیرم یه سوال دیگه الان میگن میکروب اسهالی نداره .پس چرا آزمایش من مثبت شد.اصلا چرا بدتر شدم با داروها. معده ام یکسره درد دارم

عزمزمه من اصلا تهوع و اسید معده ندارم.فقط معدم درد میکنه با بیرون روی مثلا روزی یبار که بوددشل و اسه ...

بله یکی از علائمش همین بیرون روی شل یا اسهاله

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
بله یکی از علائمش همین بیرون روی شل یا اسهاله

خداخیرت جوابمو دادی.همش میگم نکنه دکتر اشتباه کرده من مشکل روده دارم ربطی به معده نداره.نه تهوع نه ترش کردن نه اسید نه رفلاکس هیچکدوم رو ندارم