2777
2789

حتی یه لیوان آب 

خانما دو سه روز حالم خیلی بد بود و خیلی ببخشید هر چی میخوردم تهوع داشتم و هیچی تو دلم نمیموند

الان بهتر شدم اما انگار دستگاه گوارشم دیگه کار نمیکنه و یه لیوان آب هم میخورم شکمم ورم میکنه و دلدرد میگیرم 

خیلی اذیتم 

کسی بوده اینطور باشه؟

با سلام 

عموما رد شدن علائم گوارشی خیلی طول میکشه

یه چند مدت از مصرف شیر،میوه جات خام و غذاهای سنگین خودداری کنید

وعده های غذایی خود را خرد کنید

ماست و برنج و موز مصرف کنید

انشالله که بهتر می‌شوید اما اگر نشدید یا بدتر شدید بعد یه مدت به پزشک مراجعه فرمایید

سلامت باشید

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

با سلام عموما رد شدن علائم گوارشی خیلی طول میکشهیه چند مدت از مصرف شیر،میوه جات خام و غذاهای سنگین خ ...

تو این دوران شربت خاکشیر میتونم بخورم؟ یا اینکه ورزش کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این دوران شربت خاکشیر میتونم بخورم؟ یا اینکه ورزش کنم؟

اگر شکم روی ندارید ورزش بلامانع میباشد

خاکشیر به مقدار کم هم ایرادی ندارد اما زیاد مصرف نشود

یک زن و شوهر پزشک آماده کمک به عزیزان در سایت

این حالتی که می‌گی، خیلیا تجربه‌اشو داشتن، مخصوصا وقتی معده از کار می‌افته و دیگه حتی با آب خوردن هم ورم و دل‌درد شروع می‌شه.
انگار معده قهر کرده و نمی‌خواد همکاری کنه 

اگه اینجوری بمونه، واقعا آزاردهندس. یکی از چیزایی که خیلیا باهاش آروم شدن و معده‌شون سبک شده، بوتاکس معده بوده.
هم اشتها رو کم می‌کنه، هم فشار از رو معده برداشته می‌شه و خیلیا می‌گن حتی ورم و نفخ‌شونم کمتر شده.

اگه دوست داشتی یه مشاوره برو پیش دکتر نازنین منصوری، کلی تجربه داره و خیلیا بعد از بوتاکس واقعاً راحت شدن.