2777
2789

مردی که تو حالت عادی اخلاقش درست باشه ولی تو موقع عصبانیت تیکه بندازه 

فحش نمیده ها داد هم نمیزنه اصلااا به هیچ عنوان ولی طعنه میزنه و تیکه میندازه که آدمو ناراحت میکنه و عذرخواهی بلد نی انگار زورش میاد یه ببخشید بگه ولی تو حالت عادی خوبه 

( خیلی مهمه لطفا بگین نظرتون ) 

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما رو ت عصبانیت میشه شناخت البته همه ی ما تو عصبانیت رفتارای بد داریم قطعا چیزه عجیبی نیس 

اما من خودم ب شخصه فحش رو ب تیکه وطعنه ترجیح میدم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
آدما رو ت عصبانیت میشه شناخت البته همه ی ما تو عصبانیت رفتارای بد داریم قطعا چیزه عجیبی نیس اما من خ ...

والا هردوتاش بده 😢

والا هردوتاش بده 😢

اره فحشم خیلی بده ولی من هز تیکه شنیدن متنفرم همیشه هم ب دوستام، خانواده م ،پارنترم ،همکارام حتی مدیرم گفتم لطفا هیچ چیز رو با کنایه ب من نگید رک وروراست و بااحترام بگید 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
اره فحشم خیلی بده ولی من هز تیکه شنیدن متنفرم همیشه هم ب دوستام، خانواده م ،پارنترم ،همکارام حتی مدی ...

وای آره تیکه خیلی اعصاب رو خورد میکنه خوب کردی گفتی بهشون