بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، میجنگد، تلاش میکند؛ او من هستم...✨️🌿
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻
چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!