2777
2789
عنوان

حق رو به کی میدین من یا مامانم

299 بازدید | 23 پست

راستش من بغیر جمعه همش کتابخونم و فرصت بیرون رفتن و تفریح چندان ندارم بابام هم که اغلب خونه نیست بخاطر شغلش بعد الان هم هوا خوبه من خیلی دلم میخواد بریم بیرون نزدیکمون پارکه به مامانم گفتم قبول کرد گفتم یه سر هم بازار بریم خونمون مرکز شهره بعد همیشه خدا میگه نه ۴۵سالشه ولی تکرر ادرار داره میگم ایزی بپوش بهانه میاره میگه پامم درد میکنه اخه منم بخدا پوسیدم من الان سن گشت گذرمه تفریح امه با این وضع که درس دارم خیلی کم فرصت میشه خودمم میخوام با مامانم برم چون خوش میگذره با رفیقامم که مات کردم بخاطر سمی بودنشون شکا الان حق و به کی میدید؟!

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای مامانت بودم هر جور بود باهات میومدم

منم درکش میکنم بخدا حتی خودش که میخواد بره خونه فامیل اینا مسیر پنج دقیقه رو با اسنپ می‌ره ولی خوب انقد بد کردن بدنش هم بده دیگه خودشم روحیه اش ضعیف شده به حرف من یکیم اصلا گوش نمیده 

هعییییی خودمم بخام برم فقط بازار اجازه دارم پارک نمیشه😕🥺

ببین وقتی بازار بری بگردی یه چیز کوچولو واسه خودت بگیری موقع برگشتن هم میتونی نیم ساعت پارک بشینی با یه خوراکی خودشون میفهمن تو نیاز داری چیزی نمیگن

با ی دوست پایه ک کنکوری باشه اونم فقط جمعه هاش خالی باشه بروولی واقعا کنکوری ن ک از درس بندازتت

داشتم ولی سر مسائل مزخزف کات کردیم و چون سمی بودن مجبور شدم نبودنشون و به وجه خوبشون ترجیح بدم

منم درکش میکنم بخدا حتی خودش که میخواد بره خونه فامیل اینا مسیر پنج دقیقه رو با اسنپ می‌ره ولی خوب ا ...

سنش زیاد نیست که تکرر ادرار داره ولی مامانتو ببر دکتر حتما مشکلش حل میشه

ببین وقتی بازار بری بگردی یه چیز کوچولو واسه خودت بگیری موقع برگشتن هم میتونی نیم ساعت پارک بشینی با ...

هعییی باشه پا شم ببینم چی میشه مرسی گلم که درک میکنی💗

سنش زیاد نیست که تکرر ادرار داره ولی مامانتو ببر دکتر حتما مشکلش حل میشه

اره یه مشکل پزشکی داره رحمش افتادس ولی دکتر گفته بیشتر بخاطر اعصابشه