2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولاً ۳ روز در هفته میرم، ترکیب هوازی با تمرینات قدرتی. بعضی وقتا هم پیلاتس یا یوگا برای ریلکسیشن.

اگه تازه شروع کردی، هفته‌ای ۲ تا ۳ بار عالیه که بدنت عادت کنه و فشار نیاری. مهم اینه که مداوم باشه نه سنگین.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

معمولاً ۳ روز در هفته میرم، ترکیب هوازی با تمرینات قدرتی. بعضی وقتا هم پیلاتس یا یوگا برای ریلکسیشن. ...

ییه سوال شما که بدنسازی انجام میدی پرورش اندام با بدنسازی چه فرقی داره؟ باز فیتنس با این دوتا چه فرقی داره؟

ییه سوال شما که بدنسازی انجام میدی پرورش اندام با بدنسازی چه فرقی داره؟ باز فیتنس با این دوتا چه فرق ...

بدنسازی بیشتر برای فرم‌دهی و قوی‌کردن عضله‌س، یعنی هم فرم بدن خوب می‌شه هم قدرتت بیشتر می‌شه.

پرورش اندام یه مرحله سنگین‌تره، معمولاً واسه کساییه که می‌خوان حجم عضله خیلی بالا ببرن، مثل کسایی که تو مسابقه شرکت می‌کنن.

ولی فیتنس بیشتر تمرکز روی تناسب‌اندام، لاغری، استقامت و زیبایی فرم بدنه، بدون اینکه عضله‌ها خیلی بزرگ بشن.

بستگی به هدفت داره که کدومش به دردت می‌خوره

بدنسازی بیشتر برای فرم‌دهی و قوی‌کردن عضله‌س، یعنی هم فرم بدن خوب می‌شه هم قدرتت بیشتر می‌شه.پرورش ا ...

هدفم تناسب اندام و عضله سازی و افزایش قدرت بدنی به نظرت کدوم خوبه؟

هیچی 

قبلا پنج شیش ماه پیش رقص میرفتم دیگه نمیرم 

منتظرم سر فرصت دوباره جور بشه برم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

من پیلاتس کار حرفه ایم 

ببین همه چیو باهم داره هم تناسب اندام هم زیاد شدن بافت عضلانی بدن همم استحکام بدن و بالا میبره عالیهههع 

منو هرکی میبینه فک میکنه بدنسازی رفتم چن سال الان بعد دو سال کار کردن سیکس پک دارم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

هدفم تناسب اندام و عضله سازی و افزایش قدرت بدنی به نظرت کدوم خوبه؟

اگه هدفت تناسب اندام و عضله‌سازی با افزایش قدرت بدنی هس، ترکیبی از بدنسازی و فیتنس بهترین گزینه س. تمرینات قدرتی برای ساخت عضله و افزایش قدرت بدنی عالی هستن، در حالی که تمرینات فیتنس به تو کمک می‌کنه تا بدنت متناسب و خوش فرم بشه. می‌تونی مثلاً روزهایی که قدرتی کار می‌کنی، با تمرینات هوازی یا استقامتی هم ترکیب کنی تا هم قدرت و هم تناسب اندام بهتری پیدا کنی.