2777
2789

باید‌ بشینی خط ب خطش رو واو ننداز حفظ کنی بعد تازه جمله بندیش‌ افتضاحه‌ اصلا برات قابل درک نیست

جدای از اینکه ممکنه مسلمان نباشی اصلا و مجبور باشی چیزی ک عقیده ات نیست رو هزاران بار بخونی تا یاد بگیری

چقدر من عذاب میکشم با خوندن دینی یعنی هر سری ک بازش میکنم با اشک و گریه میکنم😭😭😭😭😭😭کاش تو امتحانات نهایی نبود اخه خاصیتش‌ چیههه

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

به این فک کن یه 20 تمیز بگیری ازش چقد حالت خوب میشه؟ باید یه روزایی یه کارایی رو انجام بدی که دوسشون ...

چ دیدگاه‌ جالب و قشنگی ❤️ اره واقعا ی وقتایی مجبوریم کاری ک دوست نداریم رو انجام بدیم 

مرسی ازت عزیزم

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمی رشتت چیه؟

پشت کنکوریم‌ تجربی

وای میفهمم خیلی مسخرست فکر کن کلی کار مهم داری برا کنکور بعد باید بشینی ببینی حضرت محمد درمورد پشم ی ...

انقدر خندیدم مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا همینه🤣🤣🤣🤣

نظرت در مورد درس های دیگه چیه؟؟در مورد زبان انگلیسی ؟

انگلیسی که واجبه بیشتر مقالات به زبان انگلیسیه آدم بخواد مهاجرت کنه تقریبا زبان انگلیسی باید بلد باشه یا حتی بخواد با بقیه ارتباط برقرار کنه

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
نظرت در مورد درس های دیگه چیه؟؟در مورد زبان انگلیسی ؟

زبان رو با دینی مقایسه میکنی؟😐😐🤣🤣

قطعا بی خاصیت ترینشون‌ همون دینی هست بعد از دینی هم عربی

دین و زندگی هم همینطور واجبه

دین و زندگی در صورتی تدریسش اوکی هست که از اول با همه ادیان بچه ها آشنا بشن و درباره خوبی ها و بدی های همه ادیان صحبت شه بدون تعصب در نهایت اون بچه خودش انتخاب کنه که دینش چی باشه 

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
دین و زندگی هم همینطور واجبه

برای شما واجبه بفرما بخون کسی مجبورت نکرده

ولی بنظرت درسته همه رو مجبور کنی تو خط فکری تو باشن ؟ شاید یکی دیگ از نظرش واجب نباشه! میخوای تفنگ بگیری بالای سرش ماشه بکشی روی سرش؟