2777
2789

یه مورد بود که خودم میشناسم طرف عاشق یکی دیگه شد و طلاق گرفت تو دوران عقد و با اون یکی عقد کرد 

یه موردی هم از همکلاسیم شنیدم که آقا به خانوم گفته بوده خونه اجاره کردم و بعدش متوجه میشه که خونه مال خود آقا بوده و طلاق میگیره ( نمیدونم راست بود یا نه اما آخه مگه میشه همچین چیزی رو قایم کرد اصلاً چرا باید قایم کنی😐 خب معلومه میفهمه طرف)

یه مورد هم فامیلمون میگفت همکارم زنش نماز شب میخوند بعد اینم صدا میکرد که بابد بخونی و هر شب همین بساط بوده سر همین به اختلاف خوردن و طلاق گرفتن 

یه موردی هم بود که میگفت چون شوهرم پشتش رو به من میکرد و میخوابید جدا شدم حالا نمیدونم مشکل دیگه هم داشتن با هم یا نه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترخالم میگه بهش گفتم منو برسون فرودگاه گفته با اسنپ برو 

هیچوقت برام گل نخریده… همینارو میگه همیشه 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یکی بود شوهره زن دوم گرفت 

زن اولی گفت طلاقش برمیگردم 

اما شوهره گفت نه اگه میخوای باید با همین زندگی کنی 

همینقد پست

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

طلاق بخاطر" گوز"

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

فقط اون سوس خل آخری ک برا پشتش کردن و خوابیدن جدا شده...

خو زنه میرفا اون طرف میشد رو به شوهره...

شوهر منم چون پولیپ بینی داره فقط میتونه رو شونه ی راست بخوابه

برا همین من جوری میخوابم که روش ب من باشه ینی سمت راستش

ی طلاق عاشقانه توی فامیل ما رخ داد

هر دو دیوانه وار عاشق هم بودن

ولی ب خاطر پول حرومی ک پسره درمیورد طلاق گرفت زنش

بعد زنش ی شهر دیگ تنها زندگی میکرد ب خانوادشم نگفته بود طلاق گرفته

برای تولدش خانوادش یهو اومدن خونش سورپرایزی

زنگ زد ب شوهرش بیا جلو اینا ابروم نره

اونم اومد

عاشقانه نگا میکرد زنشو

ی خونه خوبم بهش داد پسره

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
ی خانمی شغلش عکاسی بود و همسرش گفته بود چون از مردا عکس میگیری باید از هم جدا شیم

😑

ما تو فامیل یکی رو داریم حتی اگر برای مهمون آقا چایی تعارف کنه همونجا قشقرق راه میفته جنگ میشه 😑

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یه آشنایی داشتیم 

شوهرش شبا که می‌خوابید صبح بیدار می‌شد جای زخم و چنگ رو بدنش بود 

زنه می‌گفت خیانت می‌کنه 

مرده می‌گفت نه 

طلاق گرفتن .

بعد مرده رفت دعا گرفت خوب شد ، دیگه بدنش زخم نمیشد 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️