2777
2789
عنوان

چیکارکنم فوندانت زود خشک شه

102 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من تجربه کار با فوندانت ندارم میشه بگین چیکارکنم زود خشک شه،فردا صبح باید یه کیک تحویل بدم‌ به یکی از اشناها،اگه الان فوندانتم رو با مالد دربیارم تا شب خشک میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه میگن باید یه خورده خشک شه بعد بچسبونی‌به کیک چون رطوبت کیکو به خودش جذب میکنه من تجربه ندارم نمی ...

بابا درست کن کی این شر و ورا رو میگه شما هم باور میکنین 

الان بشین درستش کن کیکت هم درست کن تا فردا مطمئن باش رو به خشکه چه خبره  

تزئینی چیزی داره بزن به کیکت جای این و خالی بذار فردا ۱،۲ ساعت قبل بردن کیک پاشو بذارشون رو کیک 

درستش کردی بذار یه جایی که نه آب بخوره بهش نه گرما نه مورچه ها بزنن بهش 

چه شکلی هست؟ 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

منم نمیدونم یعنی‌میشه‌همینجوری چسبوند به‌کیک؟اخه میگن رطوبت کیکو‌میکشه و باید خشک باشه

من تا حالا روکش کامل فوندانتی نذاشتم ولی همینجوری در حد اسم یا یک عروسک رو کیک گذاشتم خوب خشک نشده بود و بچه ها همراه کیک خوردنش

البته من حدود یه ساعت قبل جشن چسبوندم وگرنه فوندانت زود خشک میشه. مثل خامه که رطوبت کیکو میگیره و قبل خامه کشی شربت یا آب می‌زنیم میتونی الانم همین کارو بکنی

من تا حالا روکش کامل فوندانتی نذاشتم ولی همینجوری در حد اسم یا یک عروسک رو کیک گذاشتم خوب خشک نشده ب ...

اره درسته مرسی گلم،منم یه ساعتی صبر کردم‌بعد چسبوندم‌زود خشک‌شد مشکلی پیش نیومد

بابا درست کن کی این شر و ورا رو میگه شما هم باور میکنین الان بشین درستش کن کیکت هم درست کن تا فردا م ...

ممنون عزیزم درسته من میترسیدم چون تجربه نداشتم،یه ساعتی صبر کردم یه کم‌خشک شد بعد چسبودم به کیک،مشکلی پیش نیومد،کیک الفبا بود حروف فارسی رو‌میخواستم بچسبونم روی‌کیک و‌اطرافش

ممنون عزیزم درسته من میترسیدم چون تجربه نداشتم،یه ساعتی صبر کردم یه کم‌خشک شد بعد چسبودم به کیک،مشکل ...

عزیزم 🤍نه مشکلی نداره صبر هم نکنی 

کیکت و بعدش درست کن بعد فوندانت رو بذار روش 

فقط مراقب باش اصلا بع گرمی نخورن خود کیک و فوندانت تا به کیک بچسبه فوندانتت ، وگرنه آب میشه میاد پایین رو خامه جاش میمونه بعد از این که چسبوندی باار یکم یخچال بمونه 🤍ای جانم عالی

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…