2777
2789
عنوان

خانومای معتقد به کمکتون نیاز دارم

141 بازدید | 17 پست

اول بگم من اصلاا مذهبی نیستم ولی اعتقادات خودمو دارم هرچند خیلی خیلی کمرنگ شده

من روز تولد امام رضا به دنیا اومدم یعنی به قمری امروز تولدمه و از نسل حضرت زهرام

یه حاجت خیلی بزرگ دارم و میخوام به امام رضا متوسل بشم تا آقا کمک کنه به چیزی که میخوام برسم

من از دین زیاد چیزی بلد نیستم اگه شما راهکاری دارید راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت تا یس بردار هدیه ب امام رضا

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

منم بلایک

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ائمه اطهار متعلق به همه هستن ،خواه مذهبی یاغیر مذهبی چون خیلی کریم وبخشنده هستن 

نذر کن حاجت روا بشی نماز بخونی 

وروبه قبله برای خدا سجده کنی 

ببین چجور معجزه اور دستتو میگیرن 

حسین جانم 🌺

سلام عزیزم تولدت مبارک

خود امام رضا فرمودند برای حاجت روایی صد آیه از قرآن را بخوانید دقیقا صد آیه

که سوره واقعه + سوره توحید میشه صد آیه 

البته میتونید آیات مختلف رو بخونید فقط صد آیه بشه و بعد از اتمام قرائت سه بار بگویید : اللهم ادفَع عنِّی البلا

و بعد حاجت بخواهید

ان شاءالله خیره

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

سلام. ی سلام بده بهشون و راحت باهاشون صحبت کن. فکر کن ایشون روبه روت نشسته و داره بهت گوش میده(چون واقعا گوش میده😍) کار خاصی نمیخواد ولی اگه میتونی زیارت یا صلوات خاص امام رضا سلام‌الله‌علیه هست تو مفاتیح بخونی

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

ائمه اطهار متعلق به همه هستن ،خواه مذهبی یاغیر مذهبی چون خیلی کریم وبخشنده هستن نذر کن حاجت روا بشی ...

قبلا میخوندم فوق العاده بود هرکاری رو شروع میکردم به بهترین نحو پیش می‌رفت ولی خیلی وقته دیگه توفیقش نیست...

خیلی وقته نماز نمیخونم کلا...

من خیلی بد حجاب بودم تو قید و بند دینم نبودم تغییر کردم نماز خون شدم خیلیییی کمکم کرد تو ام شروع کن از همین غروب بخون اگه مدام بگی حالا نه حال ندارم هی میوفته عقب

من خیلی بد حجاب بودم تو قید و بند دینم نبودم تغییر کردم نماز خون شدم خیلیییی کمکم کرد تو ام شروع کن ...

به حجاب که زیاد اعتقاد ندارم ولی قبلا نماز میخوندم فوق العاده بود هرکاری رو شروع میکردم به بهترین شکل پیش می‌رفت تمرکزم عالی بود ذهنم آروم بود ولی دیگه خدا توفیقشو بهم نداد