2777
2789

نمیخوام  بترسونم با نگران کنم چون خودم برام این اتفاق افتاده مواظبت کنید و حواستون باشه من بیخیال بودم 😭😭تو ۱۸هفته بچم رف از دنیا  شبش من آب طالبی خوردم  بادوم ده تایی خوردم سیب خوردم  شبش شام هم سیب زمینی قارچ خوردم. حالم بد شد یهویی اسهال شدم دل درد شدید منو گرفت ول میکرد می‌گرفت من فک میکردم طبیعیه دیر رفتم دکتر کیسه آبم پاره شد 😭😭خیلی سخته خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تازه یه هفته است فهمیدم باردارم و تو همین یه هفته وحشتناک دندون درد دارمجوری که دندونام سنگی ...

احتمالا دندون عقلته،برو دکترت بگو میتونم بکشمش یا نه،خودش راهنمایی های لازم برا دندونپزشک مینویسه،اگه دندون عقل هم نبود میخک بزار رو دندونات ولی قورتش نده

الهی عزیزم امیدوارم به زودی جاس پر بشه،کیسه آبت وقتی پاره شد چجوری بود؟منم همش ترس اینو دارم

اولش دیدم ترشحات سبز رنگ بزرگ و کش داری ازم خارج میشه بعد از درد زیاد دیدم یهویی کلی آب با فشار زیاد ازم خارج شد

اولش دیدم ترشحات سبز رنگ بزرگ و کش داری ازم خارج میشه بعد از درد زیاد دیدم یهویی کلی آب با فشار زیاد ...

گلم غصه نخور میفهمم چی میگی منم یه سقط زیر دوماه داشتم،ولی اینو بهت بگم نهایتا تا سه ماه جلوگیری کن باور کن زود حامله میشی اینو بهت قول میدم