2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چک چقد دقیقه

144 بازدید | 27 پست

چند وقته پریود نشدم و جلوگیری با کاندوم هست دوتا بی بی چک زدم با فاصله منفی بوده و اینکه رابطه محافظت نشده نداشتیم از بارداری میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بعد دوهفته زدم یکی هم بعد بیست روز دوتاش منفی بوده و اینکه منو شوهرم تو دوران تخمگذاری اصلا رابط ...

بعد چی؟ رابطه یا موعد پری؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بعد موعد پریود

خب پس منفیه‌.برو آز بده .بعد برو دکتر زنان چک کن چرا پریود نشدی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

یعنی خیالم راحت باشه منفیه ها؟ بخدا مردم از استرس

برای خودم هم پیش اومده و کلی تاپیک زیر و رو کردم .اگه حامله باشی بی بی چک بعد موعد دیر یا زود نشون میده وقتی منفیه بعد بیست روز خب منفیه دیگه.ولی بیخیال نباش بخاطر پریودی برو آز بده بررسی شی.

بخاطر فصل بهار خیلیا پریودیشون تغییر میکنه .من خودم فروردین پنجم بودم .اردیبهشت ۱۶ ام شدم

برای خودم هم پیش اومده و کلی تاپیک زیر و رو کردم .اگه حامله باشی بی بی چک بعد موعد دیر یا زود نشون م ...

بخدا مردم از فکرو خیال. بعد بیست روز زدم منفی بود بچه هم شیر میدم شاید بخاطر اونه