2777
2789
عنوان

چیکار کنم امام رضا منو ب ب خشه

108 بازدید | 14 پست

خواهرزاده ام پرسید امام رضا رو دوست داری؟ در جوابش گفتم امام رضا کیه؟

من از امام رضا ناراحت بودم همچین حرفی زدم. چیکار کنم منو ببخشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باهاش حرف بزن 

نزار ذهنیت بچه عوض بشه 

امام ها کریم هستن. نگران نباش. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عوض کردن حرفم با بچه کاری نداره، ولی کاش امام رضا ببخشه😔

باز که همین حرفو زدی دختر خوب 😊

بخشندگی اونا قابل تصور نیست. نگران هیچی نباش  

خودشون گفتن ما پناهگاه هستیم 

یه حدیث از یکی از ائمه خوندم گفتن حتی اگه گناه کردین از ما رو برنگردونین 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

دورم ازش، ولی غیابی زیارتش میکنم کاش دلم آروم شه

عزیزم من شنیدم کسی به آقا امام رضامون ناسزا گفته به قدری عصبانی بودم که گفتم حتما فردا میرم و به دهن اون فرد میزنم اما خوابی دیدم که امام رضا خودشون واسطه شدن و گفتن که اون فرد از فشار مالی این دشنام و به ما داده و گفتن کاری کنم برای حل مشکلشون 

کاش امامامونو بشناسیم و قدر این انسانهای مهربون و کریمو بدونیم کاش