2777
2789
عنوان

چطوری به دوست پسرم بگم کادو تولد برام گوشی بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3513 بازدید | 139 پست
مگه به زمانه وقتی اون توی جلسه سوم که منو دید درخواست صيغه کرده و همه جوره با منه منم باید ازش بخوام

به هر حال صیغه ای و بحث صیغه هم داد و ستد هست مستقیم بگو دیده صغرا کبرا نداره 

بگو در مقابل این خدماتی که میدم ازت گوشی میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها عادت دارین به مسخره کردنعزیزم من هیچ نیازی ندارم من خودم هم خونه دارم هم ماشین گوشی رو هم خودم ...

خب انتظارات بعد یک ماه بیجاست.لاقل۶ ماه بگذره.بعدم‌خود طرف هم باید تمایلی به خرید داشته باشه دیگه

حالا محرم شدن کار بدی نیست اگ بدون محرمیت میرفت میداد ک الان همه اینکارو میکنن کسی چیزی نمیگف

محرم شدن کاربدی نیست ازدواجم کاربدی نیست. اما ازدواج و بی محلی به شوهر خیانت بهش برچسب بیغیرتی و اسکول کردنش شوهر چی‌اینا هم بد نیست؟ قدر ندونستن زندگی‌و بچه هاش اینا بدنیست؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چرا بهش میگی دوست پسر ؟

دنبال جنجاله میتونست بگه نامزدم

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

حرف دهنتون رو بفهمیدشما درونت پر از عقده کاملا مشخصه

خداییش تو دیگه نوبری 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم