2777
2789

من ۷ ماهه تو اقدامم این ماه ۳ روز تاخیر داشتم امروز ترشحات قهوه ای رنگ و درد زیر شکم دارم مثل درد پریودی دیشبم با شوهرم بحثم شد سر خیانتش اینقدر استرس کشیدم و اعصابم خراب شد امروز ترشحات قهوه ای دارم دیروزم داشتم ولی درد نداشتم ممکنه بچم سقط شده باشه؟

معلوم نیست عزیزم ولی قبل از اینکه حامله شی تکلیف شوهرتو روشن کن

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی با اینکه خیانت کرده میخوای بچه دارم بشی ازش؟!

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

حالا از کجا معلوم حامله بودی ک نگران سقطی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

حالت خوب نیست انگارا دعا کن سقط شده باشه جدا شو برو چقد خیانت براتون عادیه

برام آسون نیست 😭😭به دختره هشدار دادم گفتم دست از سر زندگیم برداره ولی مثل اینکه نمیخاد از زندگیم گمشو بیرون منم کسیو ندارم پشت پناهی ندارم مجبورم بسازم😭😭😭

برام آسون نیست 😭😭به دختره هشدار دادم گفتم دست از سر زندگیم برداره ولی مثل اینکه نمیخاد از زندگیم گ ...

خب بساز بچه نیار تو خودت میتونی انتخاب کنی که بمونی یا نه ولی خیلی خودخواهیه با این شرایط بچه دار شی😐

باباجون یا ازدواج نکنید اگر فکر میکنید نمیتونید پایبند باشید یا اینکه ازدواج کردید بس کنید این مسخره بازیهارو . زندکی به همین آسونیا بدست نمیاد که خیلی ساده لگدمالش میکنید. 

ببخشید حالم بد میشه وقتی این چیزارو میشنوم🥺

و پروردگارت را بپرست تا لحظه ی مرگت فرارسد❤آیه ۹۹سوره حجر

برام آسون نیست 😭😭به دختره هشدار دادم گفتم دست از سر زندگیم برداره ولی مثل اینکه نمیخاد از زندگیم گ ...

مجبور نیستی بسازی و یکی دیگه رو هم پاسور بدبختیت کنی. این دختر نشد یه دختر دیگه.. مشکل از، شوهرته. جدا شو وخودت زندگیتو بساز. مکه حتما بایددد تحت هر شرایطی بمونی و بسازی. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!