2777
2789

تو تاپیک فیلر باسن که اسی گفته هزینش ۷۵ تومن شد اومدن خیلی جدی پرسیدن هزار یا میلیون؟😐

یکی تاپیک میزنه ۳ تومن دارم چجوری پس انداز کنم میگن برو دستبند طلا بخر

درامد ۲۰ تومنی براشون غیرقابل باوره و زندگی شاهانه رو باهاش تصور میکنن

واقعا دلیلشو هرچی فکرمیکنم نمیفهمم اخه سنشون هم کم نیس که بگیم بچه ان چیزی سر درنمیارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون کاربرا رو مقایسه کن وقتی که میگن درامدتون چقدره. اون موقع س که با درامدای بالای صدمیلیون آشنا میشی😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشترازاونی که فکر کنی بچه عضوع اینجاس

نی نی سایته دیگه😂😂😂

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

۷۵ هزار که دکتر نهایت با دمپایی ابری خیس بزنه باد کنه

اونم منشی میزنه دکتر زحمت نمیده😄

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤