2777
2789

تروخدا نخندین بهم خب

من تو دوران جاهلیتم لپ تاپ گرفتم اون موقع دس هرکسی نبود مث الان 

هرجا میرفتم باخودم میبردم😂😂😂😂خدا منو بکشه 

رفته بودیم مسافرت من دختر عمم لپتامو برداشتیم رفتیم تو پارک باهاش اهنگ گوش میدایم 

بش فکر میکنم میگم چقد خز بودمممممممم

والا آشنای من همین الانم این کارو میکنه😅😐

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

خودت میخندی 

خودت اومدی میگی خز 

اونوقت منه خاک برسر چطورنخندم 🤣🤣🤣قسم ندههه

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو بلند های که مد شده بود سال 98 😩صورتیش و خریده بودم تا پاشنه پام بود روش چادر میپوشیدم🤣🤣🤣🤣 ...

سم خالص🤣😂

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

من استایلام خیلی شخمی بود 

یدونه کلیپس صورتی داشتم میزدم به سرم هی چکش میکردم ک پایین نباشه موهامم از جلو پوش میدادم حجمش دوبل میشد با مانتویی ک استیناشو میدادم بالا 

ی مانتو هم داشتم پشتش نوشته بود keep kalm queen با اون احساس شاخ بودن میکردم 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

من استایلام خیلی شخمی بود یدونه کلیپس صورتی داشتم میزدم به سرم هی چکش میکردم ک پایین نباشه موهامم از ...

وایییی من موهام فریود میخواستم زیر شال صاف باشه کرم خیار داشتیم میزدم از۱کیلومتریم بوی خیار میپیچید همه جا

من استایلام خیلی شخمی بود یدونه کلیپس صورتی داشتم میزدم به سرم هی چکش میکردم ک پایین نباشه موهامم از ...

وای اون مانتو منم داشتمممم🤣🤣🤣🤣

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍