2777
2789
عنوان

صدای شکستن قلبمو شنیدم خدا

308 بازدید | 5 پست

توقع نداشتم الطافمو جبران کنن ازین توقعات خوشم نمیاد ولی توقع داشتم جوری که لایقشم باهام رفتار بشه تا نصف شب دنبال کاراشون دویدم خواستم آدم امنی باشم برای بقیه خودشون نخواستن مطمئنم اگه عوض بشم رفتارای خودشونو با زشتی تمام نمیبینن و منو سرزنش می کنن اینقدر بخشیدم و بدی دیدم دیگه مغزم نه میذاره لطف کنم نه میذاره ببخشم ولی قلبم هنوزم دیوانه س بازم میخواد به همون ورژن مظلوم و دلسوز و ساده قبلیش ادامه بده😭😭😭

شاید این لطف خداس که داره نشونت میده این ادما مناسب نیستن برات

اره چون با چشمام دیدم وقتی درست درسشو نگرفتم دوباره برام تکرار شد اما خب چرا هرکی میاد تو زندگیم از همه طرف بهم خنجر میزنه و ظلم میکنه خدا به سر شاهده تا جایی که یادم میاد اینقدر آدم بدی برای مردم نبودم که بقیه برام هستن شاید بنده خوبی برای خدا نبودم شاید مراقب خودم نباشم اما هیچوقت نذاشتم کسی احساس بی کفایتی کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون با چشمام دیدم وقتی درست درسشو نگرفتم دوباره برام تکرار شد اما خب چرا هرکی میاد تو زندگیم از ...

ربطی نداره به بنده خوب و بد بودن بالاخره دنیا همینه یه روز اتفاقای خوب میفته یه روز بد . یه روز ادم بد میاد یه روز خوب. باید صبر کنی و توکل . احساساتی هم نباش که اسیب ببینی با فکر و عقل جلو برو . حتی عاشق شدنم وقتی خوبه که با عقل عاشق شده باشی

وقتی که دلم شکست پوکید خرد شد ....بعدش تونستم واقعیت ها رو ببینم همش فکر میکردم اونا هم مثل من فگر می کنن اونام مثل منن ..... اما هزار درصد اشتباه بود 

کم کم باورت میشه کم کم به خودت برمیگردی کم کم رشد می کنی یه رشد عجیب از لحاظ درک عمیق رفتارها وکارها بقیه و....قشنگ انگار هزار سال تجربه داری انگار  خوب خوب یاد گرفتی دیگه چی به چیه....

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸